| tpu_ank a întrebat:

Salut:*
daca ai fi in locul meu happy ce ai alede dintre :
o persoana care sa te iubeasca si tu nu
sau
o persoana care sa o iubesti si ea nu?
thinking

multumesc:*

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din punctul meu de vedere :
Nu as avea de ce sa stau cu persoana care ma iubeste iar eu nu. Stiu cum e sa iubesti si cealalta persoana sa fie indiferenta, sa nu inteleaga ce simti tu, nu as putea sa ii fac atat rau stand cu el stiind ca ma place si la un moment dat, cand dragostea lui e mai puternica sa apara unu' de care sa ma indragostesc laughing I-as frange inima. Nu ar trebui sa dai sperante ce nu se pot realiza.
O persoana pe care o iubesc si ea nu... categoric nu. Ce faci? Te autodistrugi? Daca nu se poate asta e. Si daca ( sa presupunem ) ca as sta cu cel pe care il iubesc, el nu ma iubeste, oare nu ma va insela? Mai bine astepti, nu poti rani o persoana dar nici sa te autodistrugi, sa suferi pentru cineva care poate niciodata nu iti va oferi iubirea adevarata.

13 răspunsuri:
| kukubau a răspuns:

Nu se poate da un sfat obiectiv 'aci, numai u poti alege chiar daca nu stii daca este corect sau nu, dar incearca sa cunosti mai bine persoana care te iubeste, poate so lecuilaughing fara sa sufere si persoana care o iubesti sa vezi ce te atrage la eatongue

| Crs a răspuns:

Nici una, nici alta.
daca as alege o persoana care as ma iubeasca si eu nu, i-as face mult rau si nici asta nu as vrea.
si nu as alege nici o persoana pe care sa o iubesc si acea persoana nu, pentru ca mi-as face rau mie, si nici asta nu vreau.
deci, mi-as cauta dragostea in alta parte.
lumea nu se termina doar la aceste 2 persoane! :*

cami
| cami a răspuns:

Persoana care sa ma iubeasca. O sa ma straduiesc eu sa nu simta chiar asa tare lipsa asta de sentimente, pe cand cu celalalt...Mai bine sa am eu puterea de a alege, decat el. Si, daca tot se comporta frumos si bine cu tine, cred ca pana la urma ai sa sfarsesti iubindu-l si tu.

| viki1212 a răspuns:

Eu am stat cu o persoana care nu m-a iubit si eu o iubeam, bine nu stiam ca nu ma iubeste dar pana la urma mi-a marturisit el asta. Si acum suntem impreuna el fiind foarte indragostit de mine si se vede asta. Pana la urma am reusit sa il fac sa ma iubeasca, vreau sa spun ca e innebunit dupa mine si nu ar suporta o dejamagire din partea mea. Suntem de 3 ani si ceva impreuna si urmeaza sa ne casatorim. A meritat osteneala sa stau cu el chiar daca nu m-a iubit la inceput. Eu spun ca dragostea sa castiga pe parcurs si il inveti si pe el sa iubeasca asa cum il iubesti si tu.
Si sincera sa fiu nu stiu ce as fi ales dintre cele doua variante ale tale, a ales destinul pana la urma in viata mea.

| Razvan a răspuns:

La cat de egoista sunt cred ca as alege persoana care m-ar iubi si eu nu prea. E mai comod asahee hee

| catthshshshs a răspuns:

Nici una, nici alta.
Nu as alege pe cineva care sa ma iubeasca si eu nu, pentru ca i-as face foarte mult rau.Si nici o persoana pe care sa o iubesc si sa nu ma iubeasca pentru ca stiu ce e suferinta si nu mai vreau asta...winking

| Alisa a răspuns:

Pai cred ca as alege pe cineva care sa ma iubeasca, deoarece cu trecerea timpului o sa incep sa o iubesc si eu, normal daca acea persoana chiar imi arata ca ma iubeste si merita. iubirea vine cu timpul, trebuie mai intai sa cunosti persoana respectiva, sa o intelegi si cu timpul, fara sa iti dai seama vei incepe sa o iubesti. acum tu stii ce simti, si cum e persoana aceea. noi nu putem sa iti zicem ce sa faci. bafta:*

| myrazvy a răspuns:

Nici una nici alta

| marinela_9969 a răspuns:

Daca as alege o persoana care as ma iubeasca si eu nu, i-as face mult rau si nici asta nu as vrea.

si nu as alege nici o persoana pe care sa o iubesc si acea persoana nu, pentru ca mi-as face rau mie, si nici asta nu vreau.

deci, mi-as cauta dragostea in alta parte.

lumea nu se termina doar la aceste 2 persoane

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dificila intrebarestraight face

| lostcontrol12 a răspuns:

NU as alege niciuna.ai dat prea putine detalii. poate unul dintre ei este totusi mai bun dar noi nu avem cum sa ne dam seama. Poate as alege persoana care ma iubeste.:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu as alege baiatul pe care il iubesc. Cand iubesti poti trece cu usurinta peste multe greseli pe care le-ar putea face, si o sa fi tot timpul fericita. De cealalta parte... neiubindu-l, o sa te plictisesti de el si o sa te intrebi ce cauta in viata ta?, toate micile greseli o sa le vezi ca fiind mari si astfel o sa fi nefericita. Si la urma urmei, poate ca cel pe care il iubesti te va iubi si el la fel cu timpul.

| Instinkt a răspuns:

O persoana care sa ma iubeasca si eu nu macar ca cineva sa-si implineasca dragostea daca nu sunt eu acela