| gervonta a întrebat:

Salut, daca am facut sex cu iubita mea si am ejaculat in ea de trei ori iar la o ora dupa ce am ejaculat a treia oara iar in total de la prima ejaculare dupa 3 ore si i-am dat pastila de a doua zi la o ora distanta de a treia ejaculare iar ea dupa 3 ore jumatate dupa ce a inghitit o a facut "treaba mare" are cv? (a si mancat putin dupa ce a luat o), intreb daca ar fi eliminat o la toaleta si in cat timp isi face efectul dupa ce e luata si daca avem de ce sa ne facem griji, multumesc

4 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.E ok daca a luat-o la cateva ore dupa sex.Doar atunci cand persoana vomita trebuie administrata o alta pastila pentru ca nu isi face efectul, dar aici nu e cazul.

Apoi, incearca sa corectezi inainte sa postezi, fiindca intrebarea putea fi mult mai scurta si mai logica.

| Violleta2022 a răspuns:

Pastila de a doua zi are o marja de erore de 5-6% cand nu functioneaza deloc, la anumite persoane si daca iubita ta este una din acele persoane, atunci este doar ghinion.

In orice caz, era mai bine sa fii folosit prezervtive, fiindca o alta pastila de a doua zi nu mai poate lua fata, in viata ei, deoarece ceea ce a aluat acum este o "bomba hormonala" care luata in cantitate mare ii poate declansa cancere.

Invatati sa folositi prezervativul ca nu musca, doare, mananca si nu are efecte secundare, pentru nici unul din voi.

| CarmenCraciun a răspuns:

Posibil sa ai un copil. Curand. Dar nu-i drama ca inteleg ca te iubeste de ai fost servit asa bine.