| brutus123 a întrebat:

Salut, daca am facut sex cu prietena mea si am ejaculat afara, iar peste 30 de minute, dupa ce m-am spalat si toate chestiile am facut runda a doua exista un risc mare de a fi ramas gravida?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

In cazul in care sexul a fost intretinut in perioada situata inaintea celor 4-5 zile corespunzatoare perioadei fertile, teoretic ar putea sa existe o foarte mica probabilitate de 3-5% de a se putea forma o sarcina in cazul in care printr-o minune ar putea sa se produca niste dereglari hormonale majore. Dar daca sexul a fost intretinut in cele 9-10 zile de dupa terminarea perioadei fertile si inainte de urmatoarea menstruatie, formarea unei sarcini este in totalitate imposibila chiar si in conditia in care sperma este ejaculata in vagin in mod intentionat. Multa sanatate!

6 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Ai uitat sa spui daca a doua oara ai folosit prezervativ, de aceea presupun ca nu.
Lichidul preejaculator are destui omuleti incat sa te faca tatic. Tu ai ejaculat afara, dar la prima introducere, tu aveai pe canal deja lichidul.
Citeste aici!
mayoclinic.org/healthy-lifestyle/birth-control/expert-answers/birth-control/faq-20058518

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, cu siguranta ca nu, in conditiile in care toaleta intima este facuta corespunzator.

| florinflorescu a răspuns:

Ai urinat? daca da nu prea sunt sanse, daca nu sunt cateva sanse. depinde si de perioada ei de fertilitate. parerea mea ca oricum ar fi sunt sanse, dar foarte foarte foarte mici.

| brutus123 explică (pentru florinflorescu):

Nu era in perioada de fertilitate

| florinflorescu a răspuns (pentru brutus123):

Atunci stai relax

| corbulalbrosu a răspuns (pentru brutus123):

In cazul in care sexul a fost intretinut in perioada situata inaintea celor 4-5 zile corespunzatoare perioadei fertile, teoretic ar putea sa existe o foarte mica probabilitate de 3-5% de a se putea forma o sarcina in cazul in care printr-o minune ar putea sa se produca niste dereglari hormonale majore. Dar daca sexul a fost intretinut in cele 9-10 zile de dupa terminarea perioadei fertile si inainte de urmatoarea menstruatie, formarea unei sarcini este in totalitate imposibila chiar si in conditia in care sperma este ejaculata in vagin in mod intentionat. Multa sanatate!

| Catalin_Andrei_1995 a răspuns:

Exista sanse sa ramana