Nu sunt sanse de sarcina!
Dar la niba, de ce ai mai facut sex, daca nici orgasm nu i-ai produs?
Asa sa va scarpinati, fara sa ramaneti nesatisfactuti?
Ce sex este ala? Pentru placerea cui?
Ea a ajuns la orgasm, eu sunt foarte reticent pentru ca am senzatia ca urmareste sa imi "toarne" un copil si sa fiu sincer ma prefac ca am orgasm fara sa ejaculez.
Daca o suspectezi, de ce nu faci ceva in aceasta privința? Nu mai accepta sa faci sex neprotejat cu ea.
Nici o femeie nu ajunge la orgasm in cateva minute. Femeia are nevoie de multa gadilatura in vagin, ca sa ajunga la orgasm.
ce-mi spui tu aici este o mincuna enroma, probabil fetii fiindu-i rusine sa-ti spuna ca nu ai fost capabil nici macar sa o satisfaci.
Folositi prezrevativul ca nu musca, doare sa mananca dar va da o stare de confort, relaxarea, placere si totodata siguranta, ceea ce-i permite si fetei sa se excite si dupa 10 minute sa aiba un orgasm, daca esti capabil si mai ales ai cu ce, sa i-l produci.
Uite, ea sustine mereu ca isi cunoaste corpul si ca este convinsa ca va ramane mereu greu insarcinata. Din acest motiv mereu o forteaza sa o facem foarte des neprotejat, folosind prezervativ doar atunci cand are ea ovulatie (ea simt foarte bine acest lucru: o dor sanii si etc). Mai mult de cat atat ea este adepta metodei retragerii chiar si in zilele cand este la ovulatie fiind convinsa ca nu poate ramane, eu explicandu-i ca mai exista si lichid preejaculator si etc.
Tin la ea destul de mult si nu vreau sa riscam o cearta urata tocmai de aceea de multe ori ii fac pe plac si o facem neprotejat.
Cat despre partea cu excitarea, o sa razi, dar dupa un preludiu bun, partenera ajunge repede la orgasm.
Atunci pentru ce mai vii aici sa ne interbi pe noi, daca este alegerea ei, sa riste si sa faca sex neprotejat?