| andrei1922 a întrebat:

Salut! daca am facut un fel de petting sa-i spun in care eu si cu partenera mea ne-am asezat unul peste altul ea imbracata cu blugi si lenjerie si eu am ajuns la orgasm, exista un risc de sarcina? nu am ejaculat in directia ei. apoi s-a spalat pe maini.

11 răspunsuri:
| Paul754880338 a răspuns:

Bravo! Ai pus cea mai "controversata" întrebare repetata de altfel de mii de ori pana acum, dar în cea mai urata forma din punct de vedere gramatical și logic. Și blugi și lenjerie?! Nu ai ejaculat în direcția... care direcție?! Apoi s-a spălat pe mâini?! Scuza-ma sau mai degrabă sa ma scuze cititorii, eu îmi imaginez citind aceste aberatii, un animator angajat al acestei platforme, ca fiind amenințat cu concedierea în condițiile în care are patru copii și doua rate la banca. Amenințarea vine în urma unei lipse de eficiente la munca și acum la final el vrea sa dea ceva senzațional care sa arate cât de populat și frecventat este acest site, ba mai mult ce întrebări și răspunsuri epocale sunt vehiculate aici. Chiar trebuie sa împingem IQ-ul tinerilor curioși de sex mai jos decât nivelul marii sau sa subestimam nivelul celorlalți cititori si mai jos?!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cum ar fi putut să rămână însărcinată?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Intrebari idioate la care vrei raspunsuri pe bune?

| Violleta2022 a răspuns:

Nu stiu cati anisori aveti, dar recomand sa mai luati o pauza de cativa ani, pana mai cresteti, ca sa va jucati cu psarica si cucul fara sa aveti habar ce se intampal cu ele, daca voi credeti ca femeia poate ramane gravida prin chiloti ori haine, iar copii vin probbail adusi de barza, dupa evolutia gandirii voastre.

| ywar a răspuns:

Dupa descrierea situatiei, imi imaginez ca esti lipsit de experienta total. Da, esti la varsta intrebarilor-dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa te informezi.
O sarcina se formeaza daca femeia primeste penisul barbatului in ea (mai precis in vaginul ei) si prin contact sexual barbatul isi varsa samanta (ejaculeaza) in vaginul ei, spermatozoizii urmand o cale lunga, pentru ca numai unul sa fecundeze ovulul femeii. Orice altceva, e vis. Informati-va.

| darrio2007 a răspuns:

Cati ani ai, ca ai minte prea putina?
Intrebare stupida!

| dullcat a răspuns:

Nu exista niciun risc.

| AHHHHaaaa a răspuns:

Ai grija! Alege din timp hainute si toate cele! happy

| Emilian65 a răspuns:

Nu sunt șanse de sarcina.

| eliancodrut a răspuns:

Nu este nici un risc.

| MarianWLF a răspuns: