| Andreea_8316 a întrebat:

Salut:*... daca ati avea un prieten un foarte bun prieten[baiat] si acelui baiat sa ii placa de voi si ar vrea sa fie cu voi si v-ar spune o gramada de chestii care va umple inima ce ati face a'ti da prietenia petru o relatie daca da de ce daca nu de ce si va rog sa imi da'ti sfaturi [dau fundita si vott:*]

Răspuns Câştigător
| InoTkd95 a răspuns:

Eu nu as da o prietenie pentru o relatie de dragoste. Exista riscul ca in relatie sa fie o dezamagire si asa s-ar pierde si relatia dar si prietenia. Stii, atunci cand legi o prietenie simti daca acea prietenie este prietenie si atat sau ceva mai multDe exemplu : eu cand mi-am cunoscut actualul prieten (pe mess) pe parcurs am simtit ca el isi doreste mai mult si dupa o luna mi-a marturisit ca el isi doreste ceva mai mult decat o prietenie( eu numindu.l fratelo pentru ca aveam multe asemanari ) si suntem impreuna de 7 luni. Eu asa zic, prietenul sa ramana prieten. Sa ai grija. Ti pup :*

3 răspunsuri:
| DaNNNiii a răspuns:

Buna... Daca si tu simti acelasi lucru de ce nu.

| Cupcake222 a răspuns:

Da.Pentru ca vorba aia. 1 viata am.si trebuie sa o traiesc.acum depinde. daca iti place de el, de ce sa nu fii cu el?! daca nu.atunci spune'i ca vrei sa fiti doar prieteni si poate ii gasesti o alta tipa. adica gen sa ii gasesti tu o iubita. sper ca te'am ajutat.:*baftaa>big grin

| FloriiDirectioner a răspuns:

Itr-un fel da, daca simti la fel si crezi ca nu te va dezamagi, multi spun ca s-ar putea pierde relatia si asa s-ar sfarsi si prieteni.Nu e este adevarat, daca unul dintre voi doreste a ramaneti amici nu e nici o problema, dar intai gandeste-te.Eu as da daca simt acelasi lucru.winking