| alexsil05 a întrebat:

Salut, daca ati fi o fata frumoasa, desteapta, si sincera, ce tip de baiat ati alege?
.Un baiat frumos, dar prost ca varza, care va vorbeste urat sau un baiat asa si asa, care este sincer si care se comporta politicos cu voi?

Răspuns Câştigător
| TheLifeIsGood a răspuns:

Eu in mod clar as alege un baiat sincer si politicos. Cunosc o multime de baieti frumosi, insa majoritatea vorbeau indecent, isi bateau joc de altii si asa mai departe(tin sa precizez ca nu prosti). Revenind, pentru mine cel mai important este caracterul si mintea, adica nimeni nu vrea un iubit prost, indiferent cat de bun e... Pe scurt, a doua varianta dintre cele mentionate de tine

10 răspunsuri:
| madyddd a răspuns:

As alege ce-mi place

| RAY a răspuns:

Sa spunem ca is fata, De cate ori repet ca atractia este ceva involuntar,gen ok ma vad cu unu sincer,politicos,timid desi plictisitor pe deasupra cand ma uit la el vad filme de groaza,apoi ma vad cu unu frumos mai nesimtit dar frumos cu asta fiecare clipa e un orgasm,de ce sa imi pierd timpul cu ala timid si plictisitor, apropo nu toti barbati frumosi sunt prosti sau vorbesc urat, eu am vazut multi barbati chiar ok, repet prima atractie e aspectul fozic apoi personalitatea, statutul social etc nu te plange daca esti urat ca sunt si urate dar voi vreti fotomodele

| Nemessys a răspuns:

Daca as fi fata, sincer nu m-as uita la baieti si as prefera sa fiu singura toata viata. Fara familie fara nimic. Pentru ca. la cati prosti sunt in ziua de azi, nu mai stii in cine sa ai incredere. Stiu ca mai sunt baieti politicosi, sinceri care stiu sa iubeasca cu adevarat o fata insa chiar nu as putea sa am incredere. Cine stie cu ce motiv vine si imi spune,, buna" happy.

| Necunoscut112 a răspuns:

Aş alege un băiat frumuşel, deştept, amuzant, cu job ok și bun la pat.

| Ralf1971 a răspuns (pentru Necunoscut112):

Ai dreptate, daca este frumusel si amuzant, te excita si te face sa te uzi.

| Lawliet14 a răspuns (pentru Necunoscut112):

Mai uita-te la tine!

Răspuns utilizator avertizat
| JustStitch a răspuns:

Daca as fi fata, m-as uita la sufletul unui baiat, nu la fizic, si la comportament

| RAY a răspuns (pentru JustStitch):

Te cred da prima impresie e aspectul fizic, degeaba are o personalitate buna daca nu simti nimic fata de el

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Citeste si asta, asociem persoanele frumoase cu o inteligenta, personalitate frumoasa, de asta sunt puse si fete hot langa masinii scumpe la prezentari stiu ei ce stiu https://en.wikipedia.org/wiki/Halo_effect
http://www.descopera.ro/......-parteneri