anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut daca aveti putin timp sa ma ascultati si sa imi dati un sfat bun eu am iesit cu o fata prima data a fost ok am vb deschis despre scoala prieteni etc si la a 2 a intalnire a fost tot cam la fel parc discutii etc dar i-am dat mesaj pe mobil dupa a 2 intalnire si i-am zis ceva de genu ca o plac si ea mea zis ca trebuie sa fac un gest ceva nu neaparat sa ii spun ceva acum o sa vina curand a 3 a intalnire si nu stiu cum sa fac ea mai muult decat probabil se asteapta sa fac vreun gest... dar vreau sa imi dati un sfat ce sa fac dar sa nu para prea indraznet gen saurt surpriza ceva cum sa o iau de mana sau braţ la braţ nu pot sa o apuc asa ca nebunu trebuie sa spune ceva si nu stiu ce... dati-mi si ceva sfaturi ce sa o mai intreb [noi vorbim pe mess de 3 ani poate chiar 4 dar as vrea sa recapitulez tot ce stiam despre ea]

orice sfat dragut si folositor are voturi
si cel mai bun funda, nu sunt aici sa arunc cu funde dar cel mai bun raspuns tot va trebui sa primeasca funda happy

mulţ'am

Răspuns Câştigător
| patrycya23 a răspuns:

Hey salut!:d ai dreptate recapituleaza ce stii despre ea imncearca sa vezi ce`i place ce nu`i place icerca sa afli totul despre ea... poate te iubeste poate doar te place in ca z ca vezi te iubeste sau te place extrem de mooooolt poate ai puteao lua de mana si ar fi super romantic ca. bineinteles cu voia ei sa o saruti dar asta la final:X ar fi dragut poate o sa-i placa, fa gesturi cat mai dragute cu ea!

3 răspunsuri:
| Amii_8530 a răspuns:

Pai. Ea sigur se asteapta sa o saruti sau sa-i spui c`o iubestiwinking Deci la a 3-a intalnire eu cred c`ar trebui sa faci asa :
1: Te duci la ea acasa si o iei de mana si o duci intr-un parc sau ceva de genu big grin
2: Va asezati undeva si incepi tu discutia happy
3: Pe la mijloc ii spui ca`i sta bine parul`. sau ca`ti place bluza ei. sau ceva de genu`[un compliment big grin]
4: Dupa ce faci toate astea. te aproprii si faci miscarea b-)
5: Incerci sa fii cat mai romantic dupa si totul o sa iasa bine big grin
Succes big hug

| DandD a răspuns:

Poti sa o duci undeva unde e un loc de piknik si cum stati amandoi pe patura poti s-o iei de mana si de ce nu si un sarut.big grin.Ii zici ca sa inchida ochii si ii dai unu`l,daca te place nu se va supara.Din moment ce a cerut un gest eu zic ca e un gest ok, nu e indrasnesc e ceva prin care iti arati sentimentele.big grin
sper ca te-am ajutat, bafta:*:*

| Eu_7189 a răspuns:

Pai nu stiu ai putea sa ii cumperi si u niste bomboane sa-i arati iubirea,sa o protejezi,sa vorbiti lucruri interesante, pe fete le fascineaza cand un baiat le povestedte lucruri amuzante, interesante da in orice caz nu plictisitoare.Multa bafta!