Hey salut!:d ai dreptate recapituleaza ce stii despre ea imncearca sa vezi ce`i place ce nu`i place icerca sa afli totul despre ea... poate te iubeste poate doar te place in ca z ca vezi te iubeste sau te place extrem de mooooolt poate ai puteao lua de mana si ar fi super romantic ca. bineinteles cu voia ei sa o saruti dar asta la final:X ar fi dragut poate o sa-i placa, fa gesturi cat mai dragute cu ea!
Pai. Ea sigur se asteapta sa o saruti sau sa-i spui c`o iubesti Deci la a 3-a intalnire eu cred c`ar trebui sa faci asa :
1: Te duci la ea acasa si o iei de mana si o duci intr-un parc sau ceva de genu
2: Va asezati undeva si incepi tu discutia
3: Pe la mijloc ii spui ca`i sta bine parul`. sau ca`ti place bluza ei. sau ceva de genu`[un compliment ]
4: Dupa ce faci toate astea. te aproprii si faci miscarea b-)
5: Incerci sa fii cat mai romantic dupa si totul o sa iasa bine
Succes
Poti sa o duci undeva unde e un loc de piknik si cum stati amandoi pe patura poti s-o iei de mana si de ce nu si un sarut..Ii zici ca sa inchida ochii si ii dai unu`l,daca te place nu se va supara.Din moment ce a cerut un gest eu zic ca e un gest ok, nu e indrasnesc e ceva prin care iti arati sentimentele.
sper ca te-am ajutat, bafta:*:*
Pai nu stiu ai putea sa ii cumperi si u niste bomboane sa-i arati iubirea,sa o protejezi,sa vorbiti lucruri interesante, pe fete le fascineaza cand un baiat le povestedte lucruri amuzante, interesante da in orice caz nu plictisitoare.Multa bafta!
KatiMe27 întreabă: