Nu cred ca e neaparat ca tine la tine, si mai degraba e curioasa sa vada ce faci in perioda urmatoare, am patit.
Block-ul nu e obligatoriu.
Te poti pisa pe existenta cuiva, ignorandu-l constient; nu e nevoie de tehnologie.
Poate mai multe sentimente exista atunci cand se recurge la block, decat atunci cand nu se ia nici o decizie vizibila.
Eu m-am despartit frumos de fostele, si suntem prieteni pe Facebook, si mai si vorbim din cand in cand, chiar daca au prieten. Daca despartirea a fost din cauza ca nu va potriviti, puteti ramane prieteni, daca despartirea a fost din cauza unei certe mai mari, cel mai probabil va ve-ti impaca, dar unu din voi va trebui sa faca primul pas, cine lasa orgoliu deoparte?
Daca, fosta nu vrea sa te blocheze, asta inseamna ca inca tine la tine, si inca te iubeste, dar poti sa o intrebi daca inca te iubeste.
Daca v-ati despartit frumos, asta exista a doua sansa, iar daca v-ati despartit foarte urat, next.
Am întrebat-o insistent de ce nu vrea, și că eu sunt convins că în spatele la " nu vreau " e un motiv. Ea a raspuns ca nu este niciun motiv ascuns și că pur si simplu nu vrea si ca blochează pe cine vrea ea.
Faza este ca eu am șters-o din lista de prieteni de pe Facebook și ea nu vrea să mă blocheze.
De asta, am spus, are un motiv dar nu doreste sa iti spuna, pentru ca tine la tine, daca ai sters-o din lista de prieteni, asta e, mergi mai departe, ca tot ai sters din lista de prieteni, poate sa iti dea mesaj oricand.
Ar fi bine sa ramaneti prieteni, pana clarificati situatia. Nu stiu cine va face primul pas, tu sau ea.