| Tipul0111 a întrebat:

Salut, daca eu am 1.83 iar prietena mea are 1.60 e diferenta mare intre inaltime? Plus ca ea e fata, mai are forme iar la 1.83 nu esti tare gras, slab as pune. E okay sau?

Răspuns Câştigător
| Necunoscut112 a răspuns:

Nu, nu e diferenţă mare. E perfect.

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Man important e daca ai incredere in ea ca e fata serioasa, ai incredere sau? majoritatea barbatilor nu au incredere in partenera lor si in timp apar tot felul de certuri, nu spun ca ele sunt toate infidele si ca noi nu prea credem in ele bine iubirea te tampeste si na faci ce spune ea, ea o sa incerce sa te domine mintal si tu la fel, va fi un razboi intre voi minunat, cu cat o fata e mai mica de inaltime cu atat sufera de complex de inferioritate sa stii

| Freya1 a răspuns:

Nu este diferenta mare, iubirea conteaza mai mult.
Eu am avut o relatie cu un baiat de 1m82, 85 si am 1m50.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacã tie iti place, dar nu inteleg daca ai 183cm de ce te-ai uita la o fatã asa micã? Dacã toti tipii de peste 180cm se uita la cele de 160cm, atunci cei de 170cm ce mai aleg?

| Tipul0111 explică (pentru anonim_4396):

Pai daca e extrem de frumoasa? Majoritatea fetelor sunt de 1.64 pana la 1.69. Daca sunt nante nu neaparat sun frumoase.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Tipul0111):

Majoritatea fetelor se udã pe lângã un tip mult mai inalt ca ele, Ce vreau sa-ti spun este ca s-ar putea sa Stea cu tine doar pentru inaltime ci nu pentru persoana ta. Sa vrea sa fie vazutã bine (ca atrage un tip inalt) nu pentru ca te-ar iubi neaparat, asteas fantezii. E frumoasa bun, dar daca ai fi destept ai folosi-o pentru sex doar nu relatie, e perfectã o diferentã de 10 maxim 15cm cu indulgentã, dar o diferentã de 20cm bate la ochi si e praf din punctul meu de vedere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multumesc de ajutor, dar eu nu sunt genul care sa-mi cred familia si prietena ca fiind cele mai sfinte. Sunt deschis la minte in orice privinta.

| wpetterssone a răspuns:

Nu contează aceste diferențe dacă între voi există adevărata iubire, pe care o descoperi mult prea târziu.

| fetitaAia05 a răspuns:

Eu personal nu consider că e mare diferență. Nu prea conteaza cat de înalt ești tu sau cat de scunda este ea, Intr-o relație. Dar concret, nu, nu este mare diferență. E ok din punctul meu de vedere.