Pilula nu iti poate asigura 100% ca ea nu ramane insarcinata, plus de asta pilula aceasta ii da tot organsimul peste cap. Cel mai bine este sa va protejati si sa nu riscati aiurea.
De ce sa ia fata o asemena astila, care este o bomba hormonala cu efecte majore in corpul ei, cand poti da 2 lei si lua un prezrevativ, care NU are nici un efect secundar pentru nimeni, in plus, nu musca, nu doare si nu-ti mananca penisul!
Pastila de a doua zi se ia 1 singura data in viata femeii, din cauza boilor si a cancerelor pe care le poate produce!
Nu va jucati cu asa ceva, ca aveti alternativa ieftina si fara efecte dezastruoase: prezervativul!
Procedand in modul IRESPONSABIL cum ai precizat in prezenta intrebare, se poate afirma fara a gresi ca in mod absolut sigur vei reusi sa-ti bati joc de sanatatea prietenei tale.
Inainte de a proceda cu atata INCONSTIENTA, acceseaza si citeste articolele prezentate in site-ul : http://www.seximus.ro/
Pentru a fi corect informat, trebuie sa cunosti informatia potrivit careia sarcina se poate forma numai in cazul in care sperma ajunge in vagin, in PERIOADA FERTILA a ciclului menstrual.
http://www.seximus.ro/articole/calcul_perioada_fertila.php
Multa sanatate!
Poate sa ramana insarcinata si daca nu este in perioada fertila, atunci sunt mai mari sanse asta este adevarat, dar si cand nu e poate sa ramana insarcinata daca ajunge sperma in vagin bineinteles.
Dupa ce am profesat aproape 40 de ani in activitatea de interinere in conditii de sanatate deplina a apartului reproducator feminin, sau dupa ce a lucrat uneori luni sau chiar ani de zile cu femei cu fertilitatea extrem de scazuta pentru a deveni femei implinite adica mame mai pe intelesul tau, ma simt dator fata de ceilalti utilizatori care vor citi raspunsul tau, sa-mi exprim parerea autorizata si profesionala pe baza careia sa-ti aduc la cunostinta ca raspunsul tau este eronat, gresit, incorect si ca atare in totalitate nefolositor. Multa sanatate!
Sa fie cum spui tu, dar am îndoielile mele cu privire la "profesia ta". O zi buna si multa sanatate.
Dupa ce am profesat aproape 40 de ani in activitatea de interinere in conditii de sanatate deplina a apartului reproducator feminin, sau dupa ce a lucrat uneori luni sau chiar ani de zile cu femei cu fertilitatea extrem de scazuta pentru a deveni femei implinite adica mame mai pe intelesul tau, ma simt dator fata de ceilalti utilizatori care vor citi raspunsul tau, sa-mi exprim parerea autorizata si profesionala pe baza careia sa-ti aduc la cunostinta ca raspunsul tau este eronat, gresit, incorect si ca atare in totalitate nefolositor. Multa sanatate!
Nu inteleg am si citit articolul si cum adica ca imi bat joc de sanatatea prietenei mele