| Razvan1_4095 a întrebat:

Daca fac dragoste cu prietena mea si dupa ejaculare ma sterg bine cu niste servetele umede si in zona intima si pe maini si pun alt prezervativ exista riscul unei sarcini nedorite?
Multumesc!

11 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Spala-te cu apa si sapun si usuca-ti foarte bine mainile si zona in care te-ai spalat.
Cu servetelele umede nu e prea bine,spermatozoizii rezista in mediul umed si unii reusesc sa supravietuiasca inclusiv in cel acid,asa ca incearca sa ai apa, sapun si prosop curat, la indemana.
Curatat si uscat, nu exista nici o sansa de sarcina nedorita, spermatozoizii mor in mediu uscat.

| Razvan1_4095 explică:

Doresc si eu raspuns mai concret va rog mult.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

După ejaculare, trebuie să mergi la toaletă, "dai jos" prezervativul şi îl VERIFICI ( să nu fie rupt ), îl arunci, urinezi, apoi te speli ( pe mâini şi pe penis ) cu apă caldă + săpun, te ştergi şi abia apoi îţi pui alt prezervativ!

Toate cele bune.

| lex79 a răspuns:

Daca pui alt prezervativ, nu.

| uninvited66 a răspuns:

Da o sa iasa o punga laughing)

| Razvan1_4095 explică (pentru uninvited66):

Faci misto de mine?
eu serios, daca nu esti instare sa dai un raspuns nu stiu ce cauti aici

| uninvited66 a răspuns (pentru Razvan1_4095):

Cum draci sa fie loc de sarcina! Ma mir ca nu iti dai si cu spirt!

Astept raspunsuri serioase, de la oameni cu cap care vor sa ajute cu sfaturi, nu de la destia ca tine.

Poti sa dai un raspuns concret? sau nu

| nik6 a răspuns (pentru uninvited66):

Cea mai proasta gluma care am citit-o

| maxim341 a răspuns:

Nuuuu (asta e raspunsul pe care vrei sa il auzi) de fapt poate sunt sanse de 1% nu stiu poate nu esti asa ghinionist 1prezervativ 2 te stergi 3 deja ai ejaculat o data deci s-a cam redus riscul unei ejaculari premature... stai calm. unii o fac fara si nu se tem