| Anonimulnecunoscut1000 a întrebat:

Salut, daca faci sex înainte de nuntă e păcat? Că prietena mea așa zice că cică auzi tu sa așteptăm 18 ani ne căsătorim și apoi poți s-o faci că îți devin mireasa sau ceva de genul, in fine, ce e așa de păcat sa faci sex? Țin sa menționez că fata e foarte CREDINCIOASĂ, ce sa fac nu am ce nu? Ori aștept (asta nu se va întâmpla)
Ori alea alta nu?

Răspuns Câştigător
| Fatamuntilor a răspuns:

Daca e foarte credicioasa nu ai sanse!

asa a fost educta, e vorba de principii.
Nu stiu de atata graba.BANUESC ca esti micut.Ai cunostite in materie de sex.Stii sa actionezi in situatie limita?

| doctorandus a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Daca asa crede crestinismul, de ce pana mea mai exista Cantarea Cantarilor in Biblie?

20 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

La intrebarile pe care le postezi, pentru tine nu este păcat. Este chiar interzis. Si dupa nunta si in vecii vecilor.

| darrio2007 a răspuns:

P.S. Uitasem.
Amin!

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Din pacate, aceasta mentalitate nu se poate schimba. Ori o intelegi, in cazul in care o iubesti, si continui relatia sperand ca poate isi schimba parerea, ori te desparti de ea pentru ca aveti o mentalitate extrem de diferita.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Fata are creierul spalat si traieste in evul mediu fratelo viata e scurta nu iti pierde vremea cu femei invechite

Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ori alea alta nu? Păi, nu.

| Eireann a răspuns:

Daca este foarte credincioasa nici dupa nunta nu poti sa o faci cand vrei... nu e voie in post (cele lungi dar si fiecare miercuri si vineri) nu e voie in sarbatoare ( si aici intra si duminica saotamanal), nu cat e gravida, nu cat alapteaza, etc Sunt multe reguli

| doctorandus a răspuns (pentru Eireann):

Poate nu e ortodoxa. Pocaitii nu prea le au cu sarbatorile, cel putin nu asa de des.

| Eireann a răspuns (pentru doctorandus):

Corect, nu m-am gandit la varianta asta!

| doctorandus a răspuns (pentru Eireann):

Iar la evrei e un merit sa faci sex de Sabat.

| FredericChopin a răspuns:

Omul asta a întrebat una tu îi răspunzi alta deci tinere daca vrei sa știi nu are nimic de a face și chiar daca" ar avea " nu exista SPOVEDANIE? nu îți iartă domnul și d mnezeu TOATE PĂCATELE?

| yhua a răspuns:

Insista a mea are 11 ani si am f****o las-o in pace nu o du in pacat dai o laba si las-o pe ia in pace