Daca e foarte credicioasa nu ai sanse!
asa a fost educta, e vorba de principii.
Nu stiu de atata graba.BANUESC ca esti micut.Ai cunostite in materie de sex.Stii sa actionezi in situatie limita?
Daca asa crede crestinismul, de ce pana mea mai exista Cantarea Cantarilor in Biblie?
La intrebarile pe care le postezi, pentru tine nu este păcat. Este chiar interzis. Si dupa nunta si in vecii vecilor.
Buna! Din pacate, aceasta mentalitate nu se poate schimba. Ori o intelegi, in cazul in care o iubesti, si continui relatia sperand ca poate isi schimba parerea, ori te desparti de ea pentru ca aveti o mentalitate extrem de diferita.
Fata are creierul spalat si traieste in evul mediu fratelo viata e scurta nu iti pierde vremea cu femei invechite
Daca este foarte credincioasa nici dupa nunta nu poti sa o faci cand vrei... nu e voie in post (cele lungi dar si fiecare miercuri si vineri) nu e voie in sarbatoare ( si aici intra si duminica saotamanal), nu cat e gravida, nu cat alapteaza, etc Sunt multe reguli
Poate nu e ortodoxa. Pocaitii nu prea le au cu sarbatorile, cel putin nu asa de des.
Corect, nu m-am gandit la varianta asta!
Iar la evrei e un merit sa faci sex de Sabat.
Omul asta a întrebat una tu îi răspunzi alta deci tinere daca vrei sa știi nu are nimic de a face și chiar daca" ar avea " nu exista SPOVEDANIE? nu îți iartă domnul și d mnezeu TOATE PĂCATELE?
Insista a mea are 11 ani si am f****o las-o in pace nu o du in pacat dai o laba si las-o pe ia in pace
anonim_4396 întreabă:
pavone întreabă:
Doarunaltutilizator întreabă: