Man nu devi ipotent ascultama bine. Am prieteni care iau pastile de 8 ani si au corp "divin" si inca pot sa f... a. Daca nu iti fortezi corpul atunci este bine adica. Nu face exerciti de masa muscculara eu zic sa faci pentru definitie. Daca nu stii cum iti zic. Pt masa greutati multe cu putine exerciti pentru definitie greutati mici si multee exerciti chiar triplu.
Da, consumul de proteine concentrate favorizeaza impotenta. Dar trebuie sa alegi daca vrei viata sexuala sau masa musculara.
"consumul de proteine concentrate favorizeaza impotenta" de unde luati asemenea replici? Ce argumente aveti? De ce confundati proteinele cu steroizii? Si cel mai important. NU mai comentati daca nu aveti nicio tangenta cu lucrul respectiv si vorbiti din auzite.
Nu vorbesc din auzite si nu confund proteinele cu steroizii. Excesul proteic, in special proteinele de sinteza, determina tulburari de potenta ca urmare a tulburarilor in regimul hormonilor androgenici. In plus, majoritatea "suplimentelor alimentare" vandute in salile de forta contin, pe ascuns, sterozi ca sa fie mai eficiente decat concurenta. Nu vorbesc din auzite, ci din documentarea mea de medic. Faptul ca tie nu-ti convine aceasta realitate si ca ai impresia ca doar contrazicand-o ea va disparea, este alta discutie.
Eu vorbesc de proteine de calitate ( Muscletech, Dymatize, etc. ) recunoscute la nivel mondial, nu de prafuri romanesti avizate in Romania care se vand la 2 lei prin sali.
Un exemplu simplu e varul meu care ia proteine de 20 de ani si recent sotia lui a nascut al doilea copil, santos. Si sunt multe alte exemple.
Orice medic sportiv va poate explica concret ce se intampla cu proteinele, ca sa nu mai credeti in povesti de genul "proteinele provoaca tulburari in regimul hormonilor androgenici" fara niciun argument stiintific.
Eu am vreo 50 de exemple contrare varului tu. In plus, n-am zis ca da infertilitate, ci scaderea potentei. Poti avea un copil sanatos si daca ai, cu sotia, un contact sexual de 3 minute o data pe luna, dar asta nu inseamna ca potenta ta este normala.
Tu ai pretins ca ai argumente si nu vorbesti din auzite de la altii, air acum imi spui ca ar trebui sa caut eu niste persoane care sa-ti sustina afirmatiile. Nu orice medic sportiv va sustine ce spui tu, stiu eu personal doi care vor sustine ce spun eu.
Eu iti inteleg disperarea: iei asa ceva, observi deja niste mici probleme si le negi cu disperare sperand ca vor disparea. Dar as stii ca oricat de inversunat ai fi impotriva celui care spune niste realitati, asta nu ajuta. Mult mai mult te-ar ajuta constientizarea problemelor si lupta impotriva lor. Si chiar poti fi ajutat, crede-ma, nu trebuie sa fii atat de disperat, lucrurile nu sunt deloc ireversibile.
Nu e nicio disperare, doar ca subiectul "proteinele afecteza potenta" credeam ca e de ani buni finalizat si totusi vad oameni care vorbesc despre el.
Si da, iau asa ceva, dar nu am nicio problema... si nu merg pe ideea ca sexul afecteaza sala, pentru ca nu sunt culturist de performanta sa-mi pese de orice "detaliu" care afecteaza sala.
Am luat 2 ani in liceu, apoi in facultate m-am lasat de sala si suplimente si apoi am reluat. Eu cumpar doar proteine de calitate.
Cele 50 de exemple contrare... sigur nu au "incercat" naposim sau ceva de genul?
Si cred ca ar trebui sa vorbim pe un singur thread sau pe mail, ca deja avem 3 deschise
Daca doriti pot sa va arat cateva studii efectuate de universitati medicale de renume mondial, nu din Romania.
Man asculta la tataie. Daca continui cu proteinele nu iti afecteaza. i. dar iti afecteaza creierul. Daca mergi la sala nu forta corpul ca atunci iti distrugi. i. cand am mers eu la sala am tras tras mult in o luna si simteam cand ridicam 70 de kg ca imi plesneste. i. Daca mergi incet incet cu greutatile si cu pastile mai rar este mai bine. Cand nu ai dat randament era de la faptul ca te ai fortat fizic si atunci. i. nu a functionat 100% Funda daca a fost ok ce ti am zis. Ms
E amuzant cum numai fetele raspund cu "da" de parca ar sti ele . Nu b0ss stai linistit nu-ti afecteaza viata sexuala... nu te lua dupa toate proastele.
Ops de asta ma temeam...am luat o saptamana proteine si cei dretp numai dadeam acelasi randament
Salut nu trebuie sa crezi tot ce se vorbeste stii ca mai este o vorba ba tu iei proteine oo ca tise lasa jos dupa aia alti spun ca tise face mai mica dela ele alti ca nu se mai ridica astea toata is niste aberati dela niste oameni fara experienta in domeniu acesta dela proteinele alea ce le iei tu pentru masa adica un gainer nu o sate afecteze cu absolut nimic nici un supliment nutritiv nu te va afecta cu nimic te va ajuta sa acumulezi proteinele carbohidrati vitamina mineralele necesare pentru dezvoltarea musculara tu nu ii baga in seama pe nici unu ce zic zile sa mai citesca si ei cate ceva despre culturism ca multi sunt paraleli la ce inseamna proteina si ce inseamna anabolizanti, cu greutatile vezi cum faci nu stiu cati ani de cat timp faci dar incet incet pune cat poti ultima serie mereu sa o fortezi sa evoluezi treptat bafta
Floofficial întreabă: