| Sofia9696 a întrebat:

Salut dacă îmi întârzie ciclul cu 15-16 zile şi eri am avut un contact sexual neprotejat pot rămâne însărcinată? Sau fecundarea ovulului nu are loc dacă nu mi s-a început ciclul?

10 răspunsuri:
| Kitty a răspuns:

Si contactul sexual neprotejat a fost finalizat in interior? Daca da, atunci e posibil sa ramai inscarcinata si ai putea lua pastila de a doua zi in cazul asta.

| Sofia9696 explică (pentru Kitty):

Nu a fost finalizat in interior, posibil doar putin, pentru ca cind a scos deja incepusera sa curga

| Sofia9696 explică (pentru Kitty):

Nu a fost finalizat in interior, posibil doar putin, pentru ca cind a scos deja incepusera sa curga.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Orice sex neprotejat vine cu un risc 90% de aparitie a unui bastard

| corbulalbrosu a răspuns:

In ce data ti-a inceput ultima menstruatie? Ciclul tau menstrual este REGULAT SAU NEREGULAT? In baza carui calcul ai determinat ca data de 15-16 mai ar fi reprezentat data de incepere a menstruatiei? Ai intretinut acte sexualale in perioada dintre 27aprilie si 2-3 mai? Probabil ca stiind/cunoscand aceste date s-ar putea da sau formula un raspuns cert, corect si nu doar niste pareri complet subiective. Sanatate!

| Sofia9696 explică (pentru corbulalbrosu):

Ultima data cind mi sa inceput ciclul a fost pe 13 aprilie, este regulat, maine merg la ginicolog si ma voi consulta, multumesc!

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Sofia9696):

Sper sa fie vorba doar de o dereglare hormonala deoarece o asrcina se putea forma doar in urma unui sex intretinut cu mai mult deo luna in urma. In urma sexului intretinut ieri 30 mai, este IMPOSIBIL sa se formeze o sarcina.

| Emilian65 a răspuns:

In situatia prezentata de tine, cred ca esti deja gravida si trebuie sa consulti un medic ginecolog.

| Florentina9210 a răspuns:

E naspa daca ''eri'' ai facut sex. Fa-ti un test de sarcina mai bine.

| Sofia9696 explică (pentru Florentina9210):

Testul va arata rezultatul tocmai peste 7-9 zile