Virgina vei fi pana vei avea contact sexual cu alta persoana. Dar ti-ai rupt himenul, asa ca nu se mai poate observa (de catre un partener sau de catre medicul ginecolog) ca ai fi virgina. Nu are nici o legatura cu menstruatia.
Bună.
Răspunsul este unul negativ. Nu mai ești virgină.
Menstra nu are treabă cu himenul!
Pa, pa.
Buna. pai acea"chestie" s`arputea numi dildo
In fine.Referitor la intrebare/...au mai fost intrebari de genu.pai Este posibil daca t1a curs sange sa nu mai fi virgina! dardepinde, daca ti-a curs putin.si te`ai retras cand ai vazut ce se intampla. poate a fost doaro zgarietura.dar.se poate sa te fi dezvirginat! Dar tine minte. orice fata ramane virgina pana la primul contact sexual!. sper ca te-am putut ajuta:*
Imi pare rau dar nu mai esti, himenul tau s-a rupt si e ca si cum ai fi facut sex
Eu as spune sa iei foarte ins erios raspunsurle lui" brigaela: pentru. ca din cate am inteles dansa este doctor si site mai bine.
dupa cum spunea si dansa virgina ramai pana la primul contact sexual. din cate am inteles eu atunci cand ti se rupe cusutul curge sange...insa nu stiu.probabil de asta unele persoane au spus ca nu mai esti.
oricum inca ma esti virgina
sper ca ti-am fost cat de cat de "folos"
un an nou fericit
Adica stai sa inteleg dupa nickname ai avea cam 15 ani adica cam cat am eu. stii ce e aia masturbare, stii cum se practica si nu stii ce e aia dezvirginare?:O adica u inveti numai ce iti place?
Daca ai bagat-o f adanc acea "chestie" e normal ca nu mai esti.
Chestia aia se numeste vibrator sau dildo.
Menstruatia nu are nici o legatura cu sangele provenit din ruperea himenului.
p. s: mai documenteaza-te si u si apoi pune intrebari mai practice
ddd întreabă: