Ii place de tine dar poate e prea timida sa te apropie si fizic de tine
Fata iti spune ceea ce tu, naiv, doresti sa auzi din partea ei, dar nu este atat de prostuta, inca, sa faca si ceea ce doresti tu.
Mda! Adolescenta asta! Frumoase timpuri!
Sfatul meu, daca o placi, urmeaza-ti instinctul inimii.E cel mai bun sfat care ti-l poate da cineva intr-o lume virtuala.Succes!
E adevarat sunteti mici, eu la 14 eram cu o fata,si da tinea la mine,si eu la ea,si totusi nu aveam relatii fizice,pentru ca ea vroia o iubire adolescentina,vroia vorbe dulci, vroia sa o fac sa rada, vroia sa ma auda, vroia sa vorbim, vorbeam cate 6 ore la telefon, ea tine la tine, dar nu e pregatita, pentru fete un sarut inseamna mult, mai ales daca e primul,
e clar ca sunteti micutzi adica e clar ca aveti 12-14 ani pentru ca este fata nu intelege ce iti spune te iubeste doar pe moment pentru ca vorbesti mult cu ea prin mesaje ii dai atentie deci nu-ti face grij nu are cum sa te iubeasca cu adevarat intre tine si un baiat care arata mai bine crede-ma prietene tear uita pe tine
sfatul meu uita de iubire ei si nu o mai asculta cand iti spune ca te iubeste punete si joaca-te metin sau counter-strike sau ce mai faci tu nu pune la inima tot ce spun fetele