| An0nnimul a întrebat:

Salut, daca o fata imi zice ca ma iubeste ce sa inteleg din asta e adevarat ca si eu o plac vorbim mult prin mesaje dar nu stiu ce sa inteleg de la ea daca o intreb daca ma iubeste zice ca da dar nu stiu cum am ajuns la niste discutii si i-am zis ca daca vin la ea sa ma pupe pe gura si atunci o zis nu si cesa inteleg din asta?

8 răspunsuri:
| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Ii place de tine dar poate e prea timida sa te apropie si fizic de tine

| neutrino a răspuns:

Fata iti spune ceea ce tu, naiv, doresti sa auzi din partea ei, dar nu este atat de prostuta, inca, sa faca si ceea ce doresti tu.

| MskDesign a răspuns:

Mda! Adolescenta asta! Frumoase timpuri!
Sfatul meu, daca o placi, urmeaza-ti instinctul inimii.E cel mai bun sfat care ti-l poate da cineva intr-o lume virtuala.Succes!

| schmoll a răspuns:

E adevarat sunteti mici, eu la 14 eram cu o fata,si da tinea la mine,si eu la ea,si totusi nu aveam relatii fizice,pentru ca ea vroia o iubire adolescentina,vroia vorbe dulci, vroia sa o fac sa rada, vroia sa ma auda, vroia sa vorbim, vorbeam cate 6 ore la telefon, ea tine la tine, dar nu e pregatita, pentru fete un sarut inseamna mult, mai ales daca e primul,

| CheLoo23 a răspuns:

happy e clar ca sunteti micutzi adica e clar ca aveti 12-14 ani pentru ca este fata nu intelege ce iti spune te iubeste doar pe moment pentru ca vorbesti mult cu ea prin mesaje ii dai atentie deci nu-ti face grij nu are cum sa te iubeasca cu adevarat intre tine si un baiat care arata mai bine crede-ma prietene tear uita pe tinewinking
sfatul meu uita de iubire ei si nu o mai asculta cand iti spune ca te iubeste punete si joaca-te metin sau counter-strike sau ce mai faci tu nu pune la inima tot ce spun fetele happy

| An0nnimul explică (pentru CheLoo23):

Am 15 si ea tot 15laughing

| CheLoo23 a răspuns (pentru An0nnimul):

Imi pare rau dupa felul in care te-ai exprimat nu mi-am dat seama imi scuze mult noroc in continuare happy

| An0nnimul explică (pentru CheLoo23):

Mersi!