Fara prezervativ va puteti rezuma la actiunile care nu implica transmitere de sperma ( oral, fingering, saruturi, masaj etc.).Cu mare grija. Prezervativul juca un rol si impotriva transmiterii bolilor, dar sa zicem ca va stiti, ati facut controale si de atunci sunteti exclusiv unul cu celalalt.
Odata ce intra in joc penetrarea, deja devine un risc sa mizezi pe retragerea la timp. Anticonceptionalele nu sunt metoda sanatoasa pen termen lung si nici eficiente in functie de perioada cilcului: din cate stiu, e aproape inutil in perioada de dupa ovulatie daca ai comis-o, nu va avea efect ( acelea au rostul de a intarzia ovulatia, so ghinion).
Partenera ta ced ca vrea sa ramana gravida.
Cred ca ai dreptate... Vrea sa ramana gravida frate... Dar eu nu?
Te intrebi de ce nu iti doresti sa ai? Poate ca ti-e frica de responbilitatea care va apasa pe umerii tai, poate ti-e frica de partea financiara, poate te ingrozeste cum o sa faci nopti albe, poate ai vreo problema care risca sa se treansmita copilului. Poate ca o vrei doar pentru sex, nu pentru o viata intreaga. Poate inca nu o iubesti cu adevarat si nu vezi ael viitor cand va bucurati de zambetele copilului, de momentul cand va strange in brate si va spune mami, tati, de momentul cand face primii pasi sau se bucura de realizarile lui etc. Tu stii cel mai bine ce e la mijloc, dar sa stii ca adevaratul sentiment de parinte iti va apare cand ti se va naste copilul.
Unii vor strict fata, strict baiat vor mai multi etc. Eu cred ca nu conteaza, important e sa il cresti sanatos, sa ii oferi acel mediu sanatos si sa il educi. Restul oricum depinde de copil.
Poate pur simplu simti mai imporanta relatia cu ea, dar daca ar fi asta, atunci cand isi doreste ceva, ai face orice sa o stii fericita, nu vad de ce te-ai opune. Tu stii cel mai bine.
1. Nu faci sex;
2. Sau faci numai când e la ciclu;
3. Și / sau faceți doar manual, oral & anal. Cu mare grijă să nu duceți spermă la intrarea în vagin.
Pai atunci ar trebui sa se gandeasca daca chiar vrea sa faca sex sau nu. Probabil un sterilet ar mai fi o optiune.
Interesant ca nu vrea sa auda de anticonceptionale. Daca are mai mult de 16 ani si are inca menstruatia neregulata, oricum ar trebui sa mearga la endocrinolog pentru a rezolva dezechilibrul hormonal ce cauzeaza ciclurile neregulate, iar asta se trateaza tot cu anticonceptionale.Deci, impusca doi iepuri dintr-o lovitura.
Ciao!
Există ovule spermicide la farmacie. Se numesc Contracept-M. Gasești prospectul și pe internet. Găsești mai multe detalii acolo.
Sunt ca și supozitoarele. Se introduc în vagin înainte cu 1/2 de oră de actul sexual. După aceea poși face sex liniștit.
Salut, in primul rand este foarte important sa discuti cu ea. Daca este vorba de o varsta frageda, se intelege refuzul in legatura cu anticonceptionale si menstruatia dereglata, in caz contrat (in leg cu menstruatia dereglata) aceasta trebuia sa discute cu un doctor. De asmenea, trebuie luat in considerare faptul ca anticonceptionalele aduc si ele la randul lor o dereglatie cand vine vorba de menstruatie. Mai departe puteti avea contact sexual dupa venirea ciclului menstrual pentru a fi mai siguri. Atata timp cat nu exista o metoda de contraceptie si se foloseste metoda "retragerii" sunt riscuri destul de mari pentru aparitia unei sarcini. Sper ca te am ajutat!