Si de ce nu o intrebi direct?
Eu as intreba asa:
Vad ca tu esti deja intr-o relatie. Si iti vad sentimentele calcate in picioare in acea relatie. Asta daca nu cumva doar stai cu ala asa, de forma.
Eu mi-as dori sa fim impreuna, pentru ca te apreciez si te respect enorm de mult. Intr-un fel ma bucur ca esti in aceasta situatie, deoarece am o sansa la care chiar am visat. Si imi vine greu sa vad cum suferi.
Iti place sa suferi de felul tau? Oare nu vrei sa te bucuri si tu de sentimente frumoase de iubire si implinire?
De ce tii cu dintii de relatia asta in care esti si care stii si tu, nu duce nicaieri?
Ideile care sa rezulte:
- vrei sa intelegi situatia, pentru ca o placi mult.
- nu trebuie sa rezulte sub nici o forma ca vrei o relatie cu ea din mila.
- incerci sa intelegi situatia si cum de poate accepta atatea.
"Intr-un fel ma bucur ca esti in aceasta situatie,, What? E ca si cum ai spune,, ma bucur ca ti-a murit pisica.Asa pot sa iti cumpar una mai frumoasa". Fara bucata asta suna ok.
E ca si cu muzica. Daca ii baga acelasi ton mereu, zici ca e biserica.
Daca modifica notele sa aiba cand sus, cand jos... e de dans.
Tu pe care muzica dansezi?
Ma eu nu dansez, imi place sa cant si alti sa danseze! Treaba e ca o poate spune si fara sa para fericit de raul ei.Gen,ce bine ca te certi cu ala, hai in pat la mine''
Ia-ti gandul de la ea frate Sti ce face face exact ca iubitul ei isi face si ea de cap si tu vei avea de suferit.Bafta!
Eu sa fiu in locul tau as intreba o direct ce si cum sau as saruta o si mai cu foc cand as prinde o. Sa o fac sa si bage mintile in cap si sa renunte la flacaul ala.
Pai e panarama.tie iti plac panaramele? pana cand? pana o pui jos? in cazul asta amandoi santeti doi curvari.si tu si ea, ca doar nu santeti casatoriti? si zici ca esti major? adica cum? ce inseamna major? ca nu mai esti copil? adica gandesti, esti responsabil, iti asumi faptele, si stii ce ai de facut.atunci de ce naiba mai intrebi pe TPU?
Daca iti place vorbeste cu ea, dar sincer daca e o persoana careia ii place bautura mai bine spui pas.
Exact. Lupta-te cu ala, si aterizeaza la mine. Asta este ce isi si doreste, nu?
Mai frate avem amandoi 16 ani si am spus ca am fost la o fata la majorat..mai exact verisoara ei...nu suntem curvari deloc..ne inteleg foarge bine din a 3 a si vorbim foarte deschis..problema e ca nu suport gandul ca ea are pauza cu ala cate o luna. apoi mai vorbesc cateva zile. apoi iar doua luni..sa il lase draq pe ala..si sa aiba o relatie serioasa cu mine...
Da..asta incerc sa fac si eu..sa renunte la ala care este mai mare si iti dai seama ca daca ea este mai mica se ia dupa ala..cine stie ce o minte.
Mersi frate pentru raspuns...i as spune cuvintele astea dar nu e chiar asa usor pentru mine...
Nu ii place băutura frate.o cunosc eu.a băut puțin la majorat..in rest nu are cum..doar asa sa se distreze
Prietene,ti-o doresti asa mult? Pai ia fa tu ceva in sensu asta. Nu sta degeaba ca stai prost.Lasa rusinea ca aia e pentru fraieri. Nu mai plange aici si fa naibi ceva daca esti barbat! Nu te chinui sa spui vorbele altora. Spune ce simti si e suficient da nu sms, facebook. Direct in fata, la o cafea, plimbare sau ceva. Daca stai si iti plangi de mila nu castigi nimic. Sa nu aud ca nu ai curaj. Nu musca fata si daca nu vrea problema ei, tu ramai acolo ca prieten. Iti place sa stai de aiurea asa? Pai de cand ai intrebat si pana acum aflai de 10 ori raspunsul.
Da ce ai tu ma si nu are el? ce crezi ca se poate dragoste cu dea sila? george? in privinta fetelor este o vorba; obraznicul mananca praznicul.
Nu e vorba de ce am eu si ce are eu.în fine să văd ce pot să fac ținând cont de răspunsurile voastre
Da frate așa o să fac! Poate o să vă dau un rădpuns.