Nu are treaba, multi siau frecato la greu si tot reusesc sa dea la buci, vaginu are putere miraculoasa pentru membrul viril, inclusiv e in stare sa le beleasca pe alea din morminte fac gaura si ies la aer liber
N-o sa ai nici o problema. Toti tipii o fac, daca aia te-ar afecta n-am mai face niciunu nimic.
Daca vrei sa fii un zeu in pat fa sport, mare parte din povestea cu sexul e munca fizica.
Experienta sexuala si ''rezistenta'' de care intrebi, se obtine in timp care uneori poate fi lung de 1-2 ani de activitate sexuala continua si constant sustinuta. Doar asa in decursul timpului si prin practicarea cat mai constanta a sexului, barbatul reuseste sa-si controleze, coordoneze si retina dupa dorinta sa procesul de ejaculare a spermei. Indiferent cat de mult sau de des te vei masturba primele contacte sexuale vor fi foarte sau extrem de scurte. Succes!
Nu e indicat sa faci asta asa de des, legat de rezistenta... daca sa zicem ca incerci sa rezisti si cand faci asta, este ok, o poti lua ca pe un antrenament. Cu cat rezisti acolo mai mult cu atat mai bine.
Ma masturbez des si cred ca as avea rezistenta si cand ma f_t adica fac dragoste
Din cate am citit si am auzit, dacă te masturbezi foarte des nu o sa îți mai satisfaci atât de bine partenera.
Bolea_Daniel_1984 întreabă: