chiar acum 2 minute am raspuns la o intrebare asemanatoare.Ea, nu te merita, nu te iubeste si te „doreste"doar ca amic asta reiese din gesturile dansei, ok? Acum haide sa analizam putin problema.Ai spus ca a avut „prieteni dobitoci" si asta ar fi cauza timiditatii ei sa spunem in a-si exprima sentimentele.Ok, ne punem in locul ei, si da ar putea fi si asta.Acum ne intoarcem la 180 de grade, EA te iubeste atunci de ce acorda atentie si importanta si lui x y z? acum te mai intreb odata esti sigur ca te iubeste? stie oare ce se inseamna aiubi? Iti las sa iti raspunzi singur, precizand ca atunci cand esti indragostit, atentia toata este cumulata pe el/ea persoana din viata ta.Desigur,aceste lucruri reprezinta copilarii, auzi joaca pool si daca pierde pui intr o relatie pe facebookpe bune? alte metode de agata nu a gasit? Atat tu cat si ea trebuie sa va maturizati dar probabil nu este timpul, iar dragostea va aparea ceva mai tarziu, chiar daca acum poti sa juri ca o iubesti, eu iti spun ca trebuie sa incerci si alte varianteBafta.
Nu te merita
Pe mine?
))
Frate,era o gluma. m-am prins la ce vroia sa spuna :p
Mi-am dat si eu seama da tot e funny
Am uitat sa precizez ca i-am zis daca putem sa incercam sa vedem cum merge la toamna cand o sa ne intalnim si a zis ca bine vedem cum merge la toamna