| Roberrt21 a întrebat:

Salut, daca vreau sa merg cu prietena la un test de sarcina cu extragere de sange Beta hcg (sau cum ii spune) trebuie un părinte sau nu?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Fata trebuie sa aiba carte de identitate (buletin de identitate) si sa plateasca pretul analizei, de circa 35-40 de lei. Sanatate!

| Roberrt21 explică (pentru corbulalbrosu):

Si trebuie părinte nu mi-ai raspuns

4 răspunsuri:
| CiobotaruValentin a răspuns:

Salut.Bineînțeles că trebuie un părinte, mai ales dacă ea este minoră. Dacă totuși faci greșeala să te duci tu cu ea sau și ea singură, veți fi luați la interogatoriu și chemați părinții, poliția.
O seară bună și sper să te fi ajutat răspunsul meu!

| DauViata a răspuns:

Daca prietena ta este însărcinată, va rog, nu luati in calcul avortul, nici sa nu va ganditi macar la el.

Spun asta pentru ca vad ca nu vreti sa afle parintii.

A face avort este cea mai mare greseala pe care o poate face un om, este cam acelasi lucru cu crima, ba chiar mai grav, pentru ca fatul nu se poate apara, i se anuleaza dreptul de a alege viata.

Cauta pe internet marturii despre mamele care au avortat, vezi prin ce trauma trec. Iti spun sigur, problema pe care crezi ca o ai acum si vrei sa scapi de ea se va transforma intr-una si mai mare, vei avea un gol adanc pe care nimeni si nimic nu il poate umple vreodata.
Daca tu iubesti fata asta cu adeverat si esti un om demn si cu capul pe umeri nu o vei determina sa faca avort. Cautati amandoi informatii despre asta, cautati solutii, cereti ajutor, dar nu faceti greseala de a face avort.

In cazul in care nu dispuneti de bani, sunteti intr-o situatie materiala nu tocmai ok, sa stiti ca poate pare coplesitor acum, in situatia din care priviti lucrurile dar sa stiti ca exista o solutie mereu. Eu sunt dispus sa va ajut sau sa va indrum catre cineva care va poate oferi lunar un ajutor in bani pentru a va putea fi mai usor. Va rog sa ma contactati, am m-ai ajutat tot asa o alta mamica si nici nu stiti cat de fericita este acum si cat de bine ii pare ca a pastrat copilasul ei.

Sa ne auzim cu bine!

| Andreeaabbb22 a răspuns:

Dacă este minora, da.
În ziua de astazi poate ai noroc cu o "mica atentie"