| ExCeLeNt_3201 a întrebat:

Salut dati-mi si mie niste replici pentru o fata ca sa o iau depoparte si ca sa o sarut sunt cam rusinos si nustu ce sa ii zic plz dau funda repede am nevoie de raspuns... FUNDAlove strucklove strucklove struck

7 răspunsuri:
| FataCuChitaraMun?ilor a răspuns:

Spune-i că buzele tale vor să simte dulceaţa Raiului pe care ea o emană prin intermediul privirii sale magnifice, care face stelele să lumineze în taina nopţii.

| Negative a răspuns:

Boom boom shakalaka tavaleala in boscheti, vezi ce o sa zica, mai bine renunta la replici si fa-owinking

| Miriam55 a răspuns:

''Iubire, chestia aia nu se suge singură.''

| Awkesna a răspuns:

Buna,daca ea te place si este singura e perfect smug
nu iti trebuie replici.
Deci o iei de o parte si o prinzi de mana sau o imbratisezi in care,in tot acest timp te uiti in ochi ei si i spui ca o iubesti smug
Sau i spui buzele tale sunt asa de dulci,ma lasi sa te sarut?
Sau i canti laughing,daca i plac manelele,buzele tale doua petale,cand le sarut ma topesc pe picioare smug
nu stiu vezi tu, improvizezi, iti vine pe moment :-p
Sper ca ti-am fost de ajutor si succes la pup smug

| SoraLy a răspuns:

Eu as spune sa nu faci asa ceva deocamdata... happy S-ar putea speria si sa rectioneze altfel decum ti'ai dorit tu, bine daca u o placi si ea te place, atunci fa ce iti pofteste inima.dar pentru inceput ia'o mai usurel... Baftawinkingbatting eyelashessmug

| SchooB a răspuns:

Daca estiq ea nu trebuie sa ii zici nimic doar sarut-o ca sigur o sa-i placa si ei...
Daca nu estiq ea atunci... nu stiu incearca sa o chemi sa ii zici ceva si apoi...

| DodoDorin a răspuns:

Mane uitate ochi an ochi si apropiete putin de ea... daca si ea reactioneaza la fel esti norocos daca nu ...asta este laughing bfta