| onetwothree a întrebat:

(dau funda)
As avea nevoie de sfatul vostru. Am o relatie la distanta de aproape 2 ani, iar pana acum o luna si ceva eu ma intelegeam chiar foarte bine cu prietenul meu. Mai existau certuri, dar acest lucru este normal. Ne-am intalnit in ianuarie, iar de atunci el se poarta mai diferit. Nu mai este la fel de afectuos ca si inainte, prefera sa conversam despre orice alt subiect, dar parca despre noi, nu. Nu inteleg de ce. E adevarat ca in ultimul timp m-am purtat cam urat cu el, adica ii tot reprosam si eram irascibila. El imi spune ca nu vrea sa se desparta de mine, si ca ma iubeste, dar atitudinea lui imi demostreaza contrariul. SImt ca ma considera amica lui, nu iubita. Daca ma puteti ajuta va sunt recunoscatoare. Multumesc! happy

Răspuns Câştigător
| Spinoasa a răspuns:

Iubita,asculta-ma pe mine! Am o relatie de aproape 3 ani si cel mai mult timp am fost la distanta(el e la facultate la 800 de km distanta) si iti spun din tot sufletul ca ne iubim foarte mult,mi-a dat foarte multe dovezi ca tine la mine gen vacante in Italia... Daca e sa fiti impreuna sunteti oricum impreuna,nu uita ca dragostea adevarata intotdeauna invinge,dar daca el e complet dezinteresat de tine,ar trebui sa discuti clar cu el si sa ii spui exact ce simti si anume faptul ca,te simti oarecum indepartata de el si sa ii ceri parerea despre relatia voastra, totusi sunt doi ani, nu 2 luni... Ai grija de tine:* si vb clar cu el ca doar asa poti lamuri situatiahappy

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Rose97 a răspuns:

Lasa putin timpul sa treaca, si vezi daca se schimba sau daca continua cu atitudinea asta! poate este si vina ta ca s-a schimbat. tu incearca sa fi draguta cu el, sa nu-i mai reprosezi nimic si sa gasesti un moment potrivit in care sa-l intrebi ce s-a intamplat... daca la deranjat ceva la tine! asa este cel mai bine sa fiti sinceri si sa spuneti cand va deranjeaza ceva... mult succes:*:*!