Buna. Asta-i natura omului,poate ca si el are incredera in prietena ta si de acea i--a spus dar urat din partea lui daca tu i-ai cerut sa nu spuna nimanui. Ai grija fi mai atenta uneori prea multa incredere cauzeaza,fi precauta, desi sincer asa suntem noi fetele de obicei cand iubim nu ma vedem dincolo de ei. Ar trebui sa te inteleaga,pana la urma nu te-ai suparat degeaba deci asta inseamna ca el nu se simnte vinovat deloc ba chiar el simte ca e victima. El iti reproseaza pentru ca tu te-ai suparat pe el iar el acum s-a suparat fara sa se gandeasca si la tine ca ai fost indreptatita si ca si tu ai fost in situatia de a fi suparata pe el, dar ai incercat sa treci peste pentru ca ti la el dar el se pare ca nu regreta ce a facut, pentru el faptul ca a spus un secret ca va apartinea nu mai voua nu conteaza, cel putin eu asta trag concluzia din ce spui. Nu stiu sigur daca el vrea sa se desparta de tine cred ca el incearca sa te faca sa te simti tu vinovata de cele intamplate. Adica el cu siguranta nu va recunoaste ca el a gresit. Sper sa iti fiu de ajutor daca doresti lasa mai multe detalii despre comportamentul lui in general si despre tine si imi va face mare placere sa te ajut spunandu-ti parerea mea.
In primul rand depinde de gravitatea acelui lucru...toti mintim o data si o data asa ca nu cred ca are rost sa te desparti pentru un lucru banal daca va iubiti cu adevarat.
Vrea sa te tachineze si el. Baietii adora asta Vorbeste si tu cu el.nu mai avea asa mare incredere "prieteni".
Baietii, majoritatea, sunt atat de orgoliosi incat au impresia ca sunt perfecti si ca doar restul' gresesc. Poate ca s-a purtat asa ca sa iti ceri scuze sau sa cada vina pe tine. Oricum nu are rost sa te consumi pentru asta.
Sper ca te-am ajutat.
Vb cu el. arata-i k iti pasa de el. intrebal care e pararea lui despre asta. intrebal ce la deranjat si lamuriti tot. spune-i si tuh ce tea deranjat k daca stai distanta o sa fie si mai raw si o sa se termina trebuie asta.