Il iubesti, tii prea mult la el ca sa il pierzi din cate am inteles si el se pare ca are acelesi sentimente, nu lasa o cearta sa strice legatura frumoasa pe care voi ati creat-o; dar lasa-i putin timp, poate are nevoie sa fie singur... macar pana deseara, dar totusi raspunde-i la mesaj acum ca sa nu creada ca nu iti mai pasa de el, zi-i ce simti, nu lasa o simpla cearta sa va desparta...
Acum vorbesc cu el prin mesaje, m-a intrebat cum a fost la scoala si ce fac. Dar se poarta putin mai diferit decat de obicei. adica parca e mai "formal" cu mine. Chiar vrea sa se intoarca la mine? Voi ce ziceti?
Dupa ce s-a intamplat aseara cred ca e si normal sa se intample asa; incearca totusi tu sa fii mai apropiata cu el daca pot zice asa, deschide tu subiectul si zi-i cu adevarat de simti, incepe de exemplu cu: sunt bine... dar daca ma gandesc mai bine... nu ma simt prea in largul meu, pentru ca eu inca simt ceva pentru tine si nu suport sa te vad vorbindu-mi ep un ton atat de formal, sau ceva de genu, sau daca nu vrei sa ajungi direct la acel subiect incearca sa vorbesti mai mult cu el, la inceput despre lucruri simple
Normal ca vrea. Daca un baiat te iubeste si vrea sa fie cu tine, dupa ce va despartiti, el va fi cel care vine(majoritatea cazurilor), dar cateodata iti trebuie si tupeu sa faci asta.Altii prefera sa dea mai intai mesaje sa vada ce parere ai despre ei dupa despartire si sa vada daca este loc pentru o viitoare discutie.Soto vrea. Trimite-i un mesaj ca ai vrea sa te intalnesti cu el si daca zice ca da, te intalnesti si-l lasi sa faca el tot.Cred ca deja are un plan cum sa vorbeasca si cum sa se poarte alea alea.
SucceS!
Eu zic sa lasi orgoliul la o parte si sa-l suni tu v-a vedea ca tii foarte mult la el
De obicei cand zice ca se gandeste la tine insezamna ca vrea sa se impace cu tine dar nu vrea sa isi manfeste sentimentele eu zic sa va impacati acum imi dai funda te roooooog spre ca te-am ajutat
Draga mea si eu am trecut prin multe cu iubitul meu ne-am certat, ne-am impacat dar am fost foarte insistenta. Este destul de clar ca te vrea din nou a lui sa stii ca inca te iubeste cu adevarat altfel nu iti m-ai spunea ca se gandeste la tine.