| onetwothree a întrebat:

dau funda. De o perioada nu mai merge relatia cu el. Se poarta uneori distant, se enerveaza din orice, ridica vocea la mine. Dupa ce face toate astea isi cere iertare si ii pare rau, dar povestea se repeta... Devine gelos ca m-a asteptat colegul meu cand am iesit din alimentara,si s-a enervat foarte tare de ce nu i-am zis in secunda aia, desi atunci l-am sunat. Astazi el nu mi-a spus ca o colega l-a pupat pe obraz. Nu ma deranjeaza ca l-a pupat, ci el face acelasi lucru la ce se asteapta de la mine. Nu stiu ce sa fac, uneori simt nevoia sa il las, fiindca doar ma face sa ma simt rau. Dar cand vad ca imi scrie o scrisoare sau ma surprinde, cedez. Nici eu nu ma inteleg. Si da, il iubesc, dar nu ma face fericita atunci cand ridica vocea sau se enerveaza... O zi frumoasa! Va multumesc

Răspuns Câştigător
| Dyutzza a răspuns:

Buna! Gandeste-te ca el deja te pune intr-o postura inferioara lui deoarece el stie ca orice s-ar intampla si oricum s-ar purta cu tine tu tot timpul il vei ierta. Cu alte cuvinte, ti-a descoperit punctul sensibil si profita de acesta. Gandeste-te ca astfel de comportamente pot degenera evenimente neplacute in viitorul tau. Dragostea trece prin stomac odata cu timpul, si poate mai tarziu daca vei continua asa cu el, s-ar putea sa-ti para rau... pentru ca cu siguranta nu se va schimba. Un om care te iubeste, clar te face fericita. Dragostea fara fericire nu poate fi definita. Din mesajul postat de tine, nu regasesc decat faptul ca esti singura in doi. Gandeste-te bine si ia decizia corecta atat pentru binele tau cat si pentru siguranta ta. OFERA DRAGOSTEA DOAR CUI MERITA. Si repet dragostea este sinonima cu fericirea. Succes!

9 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Cred că iai demostrat că-l iubeşti prea mult şi-i tolerezi tot.Te crede un bun personal.Cred că ar trebui să-i dai papucii până nu e pre târziu şi ai să regreţi.Să fii iubită maxim!

| RobertClaudiu a răspuns:

Uite niste prieteni foarte apropiati mie au probleme similare cu ceea ce ti se intampla tie...

Ea tine la el dar deja s-a plictisit sa o ignore sa o lase pe dinafara sa o minta si sa faca misto de ea.

Iar el s-a plictisit de ea dar in schimb o iubeste si asta nu il face sa se desparta de ea desi relatia lor sovaie si nu merge bine ei au luat o pauza desi e doar inceputul despartirii el unu deja a inceput sa isi caute pe alta.

Iubitul tau s-a plictisit de relatia voastra dar probabil ca inca te mai iubeste si de asta isi cere scuze dupa ce urla si tipa la tine sau ridica tonul si stie ca daca iti face o surpriza o sa il ierti. Asa ca cel mai bine este sa vb cu el serios fata in fata nu pe mess nici pe fb pe nimic va intalniti sa mergeti la un suc de exemplu si va spuneti ofurile si de ce face lucrurile alea si va fi numai bine pentru tine crede-ma.

SUCCES si trimite-mi si mie un mesaj cum au decurs lucrurile daca vrei!big grin

| Dyutzza a răspuns:

Si inca ceva, daca fericire nu este atunci te pacalesti cu mirajul unei iubirii. Sper ca intelegi ce vreau sa spun.

| drogh a răspuns:

Îi poţi explica că te deranjează faptul că ţipă la tine şi că e gelos(chiar dacă gelozia nu poate fi tratată, n-are remediu, ar trebui să o lase mai moale şi să aibă încredere în tine pentru că nimeni nu ar putea să-l înlocuiască.)
Uneori trebuie să îi accepţi fiţele, dar uneori trebuie să pui piciorul în prag ca să se înveţe minte(dacă vei face asta sigur va regreta şi se va întoarce la tine dacă ai spus precedent că îţi scrie scrisori...)

| Smileygirl23 a răspuns:

Decat nefericita in doi, mai bine nefericita singura, nu crezi?

| Nedea_Marius_1994 a răspuns:

Uital e un nesimtit gasesteti cineva mai bun

| oanaonitza26 a răspuns:

Vorbeste cu el. explica.i ca te deranjeaza ca ridica vocea la tine si daca nu se enerveaza poti sa.i zici ca e si putin cam gelos si ca tu chiar daca mai stai si cu alti baieti esti numai a lui... crede.ma asta merge. dar vorbeste.i f calm si nu te enerva... succes happy

| onetwothree explică (pentru oanaonitza26):

Am facut asta de multe ori, dar totul a ramas la stadiul de conversatie.

| AndreyFCD a răspuns:

Dai papucii si gaseste pe cineva caruia sa ii pase si de tine, nu doar de el.