| onetwothree a întrebat:

dau funda. De o saptamana iubitul meu se poarta diferit. E mai distant, nu are rabdare cu mine, se enerveaza repede, nu ma baga in seama, nu ma asculta, si parca nu ii pasa de mine. De obicei el imi spunea mereu pe unde e, cand a ajuns undeva, dar azi nu mi-a scris. A vazut ca am inceput sa plang de tristete (eu nu plang foarte des), dar lui nu i-a pasat. De la ora 16 tot incerc sa il fac sa inteleaga ca se poarta aiurea cu mine si e rece, dar el continua sa fie asa. Nu stiu ce sa fac si imi este frica. El mereu era cel mai atent si afectuos cu mine, si adoram asta la el. Ma facea fericita. Dar de o saptamana e diferit... Va multumesc! O seara frumoasa happy

8 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Trebuie sa intelegi ca...e gata. A fost.

| AliGab a răspuns:

S-a culcat cu tine acum o saptamana sau l-ai refuzat in acest sens? De obicei "simptomele" pe care le spui sunt ale unui dobitoc care incearca initial sa cucereasca fetele pentru a le baga in pat, iar daca fata il refuza si/sau ii pica in plasa incepe si se poarta dupa cum spui tu (indiferent cum ar face fata nu este bine pentru el, dar pentru ea ar fi cel mai bine sa refuze). Singura solutie nu este sa-l faci pe el sa inteleaga asta ci sa il lasi in pace. Nu are rost sa lupti pentru cineva pentru care nu mai semnifici mare lucru, indiferent cat ai tine la el. Toate bune!

| Madsss a răspuns:

Plateste-i cu aceeasi moneda, doar nu stai tu dupa fitele lui fara motiv? Asta doar dupa ce te gandesti, daca ai facut ceva ce l-a deranjat, daca nu, urmeaza-i exemplul si vezi daca ii convine si lui.

| pursisimpluAlex a răspuns (pentru Madsss):

Corect. poarta-te si tu la fel un timp vezi ce se intampla daca continua pune punct si gata posibil sa-si fii gasit pe altcineva si daca e asa sa nu regrezi ca te desparti de el ca nu merita nimic.bft

| anonima94doll a răspuns:

Da nu te grabi sa ei nici o decizie, ca are pe alt cineva sau chestii de genu, depinde poate are probleme.Ce trebuie sa faci tu e sa vb cu el deschis sa il intrebi ce se intimpla si de ce se poarta asa, daca poate are probleme sa incerci sa il ajuti, si daca ai curajul chiar poti sa il intrebi daca cauza comportamentului este ca nu te mai iubeste > succeswinking

| RalukaLoveYou a răspuns:

Trece printr-o problema. Poate vrea sa se desparta de tine, si nu stie cum sa-ti spuna. Ai grija, nu fi prea insistenta!

| MaDyTeIuBeStE95 a răspuns:

Pai incearca sa vorbesti cu el,intreaba-l ce se intampla,cu ce iai gresit? cine il face sa se comporte asa,incearca sa vorbesti cu el deschis si crede-ma draga mea o sa vezi ca o sa afli si cerei telefonul si uitate in el la numere,mesaje etc sa vezi daca e ceva suspect,daca nu ti-l da inseamna ca ascunde ceva e clar ca are pe altcineva si se fereste sa nu vezi tu,suna-l de pe nuumarul la o prietena de a ta, dar tu sa fii langa ea, dar sa fie o prietena adevarata nu sa til fure dupa aia, si il pui la incercare il intrebi daca are prietena de astea zi sai zica pr ta daca ar vrea sa se intalniasca si tot felul de cesti si tu vezi daca te iubeste sau nu...pai si eu mai demult am trecut prin asta se indeparta de mine, si l-am sunat de pe numarul la o verisoara a vb ea cu el prin mesaje la tel etc..si el a zis ca are prietena numele meu si sai stearga numarul sa nu-l mai deranjeze ca ii face probleme cu prietena, si aflasem de ce se indeparta de mine el era discret mia organizat o petrecere noi faciam un an de cand eram impreuna si eu sincer chiar uitasem si el a facut totul niciodata nu voi uita seara aia, atunk ziua mi-a zis ca nu vina la mine si dupa am primit un telefon de la verisoara mea sa ma duc cu ea pana la un restaurant k are pofta de ceva, mi-a zis sa ma imbrac elegant.mam imbracat dar nu am banuit nimic, dupa cand ajungem ce sa vad prietenul meu prieteni prietene.mama tata toti erau acolo, asteapta si o sa vezi ce se mai intampla. sper sa-ti fie de folos ce ti-am zishappy

| Saso a răspuns:

Nu vreau sa fiu dura, dar cred ca daca nu iti mai da atentie ai gasit pe altcineva in viata lui si e ocupat cu ea sau poate e ocupat cu munca... lasa-l si tu un pic nu-i mai da atentie ca daca chiar ii pasa se intoarce cum era inainte
, fara nimeni sa-i spune