A vrut sa zica ca acum e timpul sa va faceti de cap cat sunteti tineri [are tata de gasca nu gluma]
Sunt curios daca proceda la fel taicasu daca avea fata... nu ii mai ardea asa de tare de impartit prezervative
Buna, eu cred ca tatal lui a vrut sa spuna ca sa va protejati si sa faceti acest "pas" cand sunteti pregatiti.
Mi se pare o gluma de prost gust pe care a facut-o in postura de tata de baiat. Daca ar fi avut o fiica, cred ca s-ar fi gandit de doua ori
Este tata de baiat, nu cred ca tatal unei fete ar fi facut la fel. El insa e constient ca poate va iubiti si aveti o relatie avansata. Prefera sa fie sigur ca daca se intampla, va veti proteja, pentru a nu avea surprize neplacute la varsta aceasta.
Sti si tu foarte bine ce vrea sa insemne vrei sa auzi parerile noastre Eu cred ca e in regula avand si o varsta potrivita::d
Bine,bine ati dormit impreuna sau ati avut si relatii sexuale? Da, pentru ca e baiat tatal lui i-a spus ca poate sa faca ce vrea cu viata lui si ca daca va simtiti pregatiti puteti folosi prezervativele.
Asta a vrut sa spuna tatal lui!
Dar acum nu stiu ai dormit cu el s-au ai avut relatii sexuale cu el?
Troll dad). a fost o gluma(gen). dar probabil prin gluma asta a vrut intr-un fel sa va transmita ca sunteti de destul timp impreuna si sunteti pregatitii pentru acel pas si sa va protejati.
Nu e evident? Tatal prietenului tau va vrea impreuna si vrea sa aiba nepoti de la voi! Dar eu cred ca ar fi bine sa-l parasesti, sunteti impreuna doar de 8 luni, nu crezi ca e cam insistent?
Si, in plus, tu esti majora el e minor! Ai 19 ani el are 17 si totusi esti fata! El trebuia sa fie mai mare, zic eu!
AndrewTate7789 întreabă: