Gestul care l-ai facut cu "bag cutitu' in el", "date ca'l omor" n-a fost tocmai unul normal.Este si logic ca fata sa nu se mai simta in siguranta cu tine atata timp cat a vazut cu cine umbli .Ea s-a gandit "Bai, daca ne certam si se enerveaza foarte tare, ce face? il cheama pe varasu' sa ma omoare?". Vina nu a fost a ta pentru ca tu normal cand te-ai vazut in atatia baieti si toti erau "Uraa, batem pe cineva in seara asta" n-ai mai realizat ce faci si ti s-au urcat nervii la cap plus ca oricum trebuia sa faci ceva in privinta asta ca altfel erai luat de fraier de varatu' si de prietenii lui.Vina a fost a prietenului tau, cel care a l-a sunat pe varatu' pentru ca daca nu era el, nu era nici varatu' si nu te mai desparteai de fata dintr-o prostie.
Parerea mea este ca ar trebui sa iti ceri scuze in fata fetei si sa ii promiti ca nu vei mai face asta si ca a fost o greseala enorma ce ai facut cu 1 seara inainte, eventual si un sarut tandru.
O zi buna!
Multumesc mult pentru raspuns, scuze ca nu am dat funda mai repede dar nu am avut timp, eu in momentul asta sunt in Bucuresti, am incercat sa vorbesc cu ea, am reusit, eu i'am spus exact ce simteam si mi-am cerut sincer scuze pentru tot ce s-a intamplat, dar ea si'a bagat pl in tot... bine zis toate's la fel
Am uitat sa spun ca ma gandesc intruna la ea, chiar daca ma ranit asa de tare inca o iubesc...
De cate ori ascult Adam Bryan - summer of 69' imi aminteste de clipe placute si neplacute printre care se afla si ea, melodia aia este melodia care rula cand eu am calcat prima data la White Horse...
Vorbeste cu ea, mai toti au gresit aici. Tu ca te-ai luat de cel de 19 ani. Poate el vroia doar sa se imprieteneasca cu ea. Bine si prietena ta a gresit ca a inceput sa danseze cu ala daca a dansat cum ai zis tu. Daca ea tot nu mai vrea sa fie cu tine, face putin fite k nimeni nu e inger oricine se mai scapa...
Iesi cu prietenii, nu te mai gandi la ea etc.
Curiozitațibărbați întreabă: