Dupa ce i-ai spus despre dans era normal sa fie putin suparat,doar i-ai starnit gelozia, nu? Si daca nu iti place sa il vezi trist, arata-i ca esti langa el sa il invaselesti si sa il ajuti sa se simta mai bine. Poate va aprecia asta...
Ii explici ca nu vrei sa mai aveti probleme incerci sa ii dai de inteles ca esti a lui, faptul cu dansul normal ca s-a cam suparat crezand ca vroiai sa te dai la altul chestile astea nu se spun ca asa apare gelozia din prostii mici.
Cred ca ai gresit putin pentru ca i'ai spus de faza cu dansul.Sunt unele lucruri pe care ar trebui sa le pastrezi numai pentru tine chiar daca uneori ai impresia ca ar trebui sa stie si el.Din lucrurile astea ii starnesti gelozia.Si implicit din gelozie apar si altele si se ajunge la cearta.Cred ca ar trebui sa il tratezi cu mai multa seriozitate si sa incerci sa ii oferi atat cat iti ofera si el tie, chiar daca tu ai vrea sa'i dai si luna de pe cer(asta pentru o perioada).Si cred ca ar trebui sa discutati serios in legatura cu certurile.
Succes!