| onetwothree a întrebat:

dau funda. Ne-am despartit joi, si de atunci am tot vorbit. A zis si el ca vrea sa ne impacam, dar de cand ne-am despartit si vorbim si ma suna (era o relatie la distanta) mereu se joaca pe calculator. Ma suna si nu zice nimic, fiindca e prea concentrat la joc si ma plictisesc. Adica daca asa va fi relatia mea cu el, mai bine sa nu fie. Dar sincer vreau sa ma impac cu el fiindca il iubesc. Nu pot sa ii zic ca ma deranjeaza ca se joaca, fiindca atunci va zice ca nu il las sa faca ce vrea. Intrebarea mea este, daca il voi lasa sa se joace cat vrea, dupa un timp isi va da seama ca pe mine ma cam ignora? Adica nici nu ma intreaba nimic, intruna vorbeste de jocurile lui... Va multumesc! O zi buna happy

6 răspunsuri:
| MishikiCrisy a răspuns:

Asa face si cel de care imi place mie. sad Spune-i ca te simti ignorata cand vorbeste cu tine si se joaca pe calculator si roagal sa vorbiti si despre altceva.

| Yoana a răspuns:

Impaca'te cu el.
Spune'i si tu ca vrei sa iti acorde mai multa atentie pentru ca il iubesti!

Bafta:*.

| ĔℓѕιιDăăSmileee a răspuns:

Eu zic să te împaci cu el, dacă îl iubeşti cu adevărat. Şi dacă tu crezi că merită, să îi mai dai o şansă. Ar trebui să discutaţi despre asta, spune'i să atragă şi ţie atenţia.Fiind şi iubita lui.Meriţi măcar atâta. Că altfel asta nu s'ar numii relaţie. Dacă el nici măcar nu petrece mai mult timp cu tine. Dacă nu se schimbă, ar trebui să îi dai papucii, şi să ţi cauţi pe altul, care să te respecte şi care să ştie să te preţuiască aşa cum trebuie o fată preţuită. Că unii nu ştiu ce înseamnă asta.Prin unii mă refer la majoritatea băieţiilor.Dar din cât am înţeles eu, tu chiar vrei să te împaci cu el, şi se vede că îl iubeşti love struck mult..Ar trebui să îi mai dai o şansă, poate dovedeşte că e demn de tine:*
Oricum, mult succes, o zi bună de asemenea! big grin

| Charlote224 a răspuns:

Pot să dau un sfat? Nu știu cât de bine o să fie primit din partea, dar da să vedem:
Tu spui că-l iubești. Ce iubești la el? Din moment ce el te ignoră. Aș cum spui tu în postarea ta, ce ți-a plăcut la el? Ai încercat să vorbești cu el despre chestia asta?
Și îți mai dau o idee, de cele mai multe ori, relațiile la distanță nu țin, îl iubești te iubește, dar ideea de distanță uneori poate să distrugă încrederea dintre voi, apare gelozia și iarăși despărțirea. Eu zic să te mai gândești dacă chiar dorești să mai fiți prieteni, rezumă-te doar la atât, dacă vrei să suferi că el te ignoră... continuă așa. Băieții sunt foarte orgolioși, nu va recunoaște niciodată ce a făcut.
Sper că te-am ajutat, dacă nu îmi pare rău. Dă-mi mesaj privat dacă mai vrei să te ajut cu ceva :*

xoxo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te merita fata, daca el pune jocurile inaintea ta e un nesimtit

| serenaS a răspuns:

Buna,
e doar un copil, din moment ce sta cu nasul numai in jocuri.Chiar vrei un prieten care nu face altceva decat sa isi iroseasca viata in fata compului sau preferi un tip care se gandeste la viitor, la studii, care iti sta alaturi? Nu te multumi cu atat de putin.Meriti mai mult decat relatie la distanta.
Sa fii iubita!