| onetwothree a întrebat:

dau funda! Nu stiu ce sa fac. Sunt cu el de un an si ceva, dar nu mai merge. Imi este greu sa ma despart de el fiindca il iubesc. Dar nu mai suport sa se poarte urat cu mine, iar dupa spune un iarta-ma crezand ca rezolva totul. Daca chiar i-ar parea rau, nu ar repeta greseala, nu? Nu pot sa il mai iert. Ieri mi-a promis ca nu mai face nimic sa ma supere, azi iar s-a purtat urat doar fiindca era gelos. Daca aveti vreun sfat v-as fi recunoscatoare. Multumesc. O zi frumoasa!

7 răspunsuri:
| Roza21 a răspuns:

Paraseste-l. Daca te iubeste va incerca sa te recucereascawinking

| mOnAsX a răspuns:

Desparte-te de el si dupa cateva luni impacate sa vezi ca o sa isi dea seama ca era mai bine cand era cu tine si ca din cauza comportamentului te-ai despartit o sa se intoarca la tine si o sa se poarte mai frumos... nu pretuiesti ceva pana nu il pierzi! bafta

| iubesc a răspuns:

Buna. Daca il iubesti de ce sa te desparti? Gandeste-te si pune in balanta toate lucrurile bune si rele la el. Daca cele rele predomina si consideri ca nu te mai merita uita-l si refa-ti viata. Poarta o discutie serioasa cu el in care sa ii spui ce te framanta si eventual sa il alarmezi pentru o despartire daca continua asa. Daca ii pasa va inceta si va fi serios pe viitor. Multa bafta.

| neutrino a răspuns:

Fara sa te supar, iti reamintesc ca intre iubire si prostie exista de multa ori o bariera foarte ingusta. Este foarte posibil ca tu sa fi trecut de parcea cealalta a barierei, cu toate ca tu esti sigura de ceea ce ar trebui sa faci. O zi frumoasa si tie!

| Maxim96 a răspuns:

Desparte-te de el si dupa un timp va vedea cat de dureros i-i va fi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna happy Poi hai sa luam lucrurile practicwinking :

Il iubesti, deci nu ai cum sa te desparti de el. Acum faza e cum ai putea sa il opresti sa te mai faca sa te simti rau. Hai sa incercam sa facem asa: E ca si intr-un anime (Desen tongue) : Tu vrei sa NU il ranesti pe cel care te ataca, pentru ca iti e drag. Dar el hai sa zicem ca este hipnotizat si nu stie ce face. Cum poti sa il scoti din transa fara sa il ranesti? (Sau ceva de genu laughing ) Pai intr-un anime, in mod normal, cel care incearca sa il scoata din transa pe celalalt, ii spune ce simte pentru el, iar acesta isi aminteste de ea, etc. laughing Si se termina totul cu bine tongue Daca am lua asta in real, ar fi ceva de genu: Ai putea sa ii spui ca il iubesti, dar nu mai poti sa mergi mai departe cu el pentru ca te raneste. Si sa ii mai acorzi o singura sansa, iar daca o pierde. Mda, sti? De fapt, niciodata nu m-am gandit ce s-ar putea face in astfel de conditii... thinking Dupa cum pare situatia, nu ai putea sa ii spui ca daca pierde sansa te vei desparti de el, pentru ca sunt sanse de vreo 70% Sa se desparta pe loc de tine. thinking Hai sa ne mai gandim putin. thinking Poate cineva il obliga sa faca asta, el incercand sa nu se desparta de tine, pentru ca te iubeste, si vrea sa te faca sa te desparti tu de el. thinking E foarte complicat. Poate este santajat. thinking Nu prea stiu ce sa zic, sincer. sad Sa zicem ca am lua ca intr-un joc unde tu sa zicem ca vrei sa ajungi la printesa din castel dar printesa crede ca esti rau si incearca sa te incetineasca, cum ai proceda in acel joc? thinking I-ai arata ca nu vrei sa ii faci rau aruncand armele, corect? thinking Daca am lua asa ceva in lumea reala, cred ca ar fi ceva de genul: Arata-i inofensivitatea ta. El o sa vada ca nu poti sa mai rezisti asa, si o sa se opreasca. Daca nu se opreste, o sa vada ca iti face rau, si probabil o sa se distruga relatia voastra de la sine. thinking Nu prea stiu ce sa zic, dar sper ca te-am ajutat cu aceste sfaturi pe care ti le-am dat. Dar o alta metoda ar fi: Asculta-ti inima si fa ce crezi tu ca e corect happy Sper ca intelegi, si scuze ca am scris asa mult. Iti urez mult mult mult succes cu el :* Sper sa inteleaga ce simti pentru el si sa se opreasca din a-ti face rau happy Bye :*

| Creatzaaaa2546 a răspuns:

Buna!happy Daca nu esti fericita cu el desparte-te de el! Te cred ca il iubesti dar e mai bine asa.O sa suferi si mai mult daca nu o faci acum...si poate o sa regreti dar o sa gasesti altcineva chiar daca 1-2 o sa vrei sa fi singura! Asculta-ma e mai bine asa...sau macar spune-i sa se schimbe ca daca nu va despartiti.Tu alegi daca vrei sa iti fie bine sau nu! gandeste-te :*