1.) Ai afirmat ca partenera ta de sex are ciclul menstrual : ''avand CM destul de regulat cam la 30 de zile.''
2.) De asemenea ai precizat ca partida sexuala a fost intretinuta in a 8-a zi a ciclului menstrual : ''Pe data de 2 august am avut 2 contacte sexuale protejate cu prietena mea. Ea avand prima zi de menstruatie pe 26 iulie'' (26.07 - 02.08 = 8 zile)
Pe baza acestor 2 informatii (probabil 100% corecte) se poate oferi un raspuns OBIECTIV care in acelasi timp este CERT, SIGUR si CORECT si anume :
Avand in vedere faptul ''hotarator'' si anume ca actele sexuale au fost intretinute in PERIOADA INFERTILA sigura (concreta) a ciclului menstrual, reiese ca in acel moment formarea sarcinii era 100% IMPOSIBILA chiar si in cazul in care sperma ar fi fost ejaculata intentionat in vagin. Fiindca ziua ovulatiei urma sa aiba loc in jurul zilei de 11 August (in a 17-a zi a unui ciclu cu lungimea de 30 de zile), reiese ca activitatea sexuala a avut loc cu circa 9 zile inainte de ovulatie si 5 zile inainte de prima zi fertila a ciclului.
Concluzia finala : In situatia si in conditiile mentionate a fost ABSOLUT/100% IMPOSIBIL sa de poata forma o sarcinam chiar si daca sexul era neprotejat si sperma ar fi fost ejaculata in vagin intentionat. Actele sexuale puteau fi intretinute fara a fi folosita vreo metoda de protectie. Multa sanatate!
Nu cred, ai terminat oricum in prezervativ si nu in interiorul ei. Daca sperma a ramas in prezervativ si ai mai si verificat sa nu fie spart n ai de ce sa ti faci griji.