Daca lui nu-i pasa de ceea ce simti, crezi ca-i va pasa de indiferenta ta? Indiferenta naste indiferenta, certuri...despartire.
N-ati comunicat la timp si uite unde s-a ajuns. Trist. Nu stiu ce sanse mai ai sa rezolvi ceva. Da-i timp, poate e doar o schimbare de moment.
Bravo! Macar mai exista si oameni care inteleg cum functioneaza lucrurile in realitate.
Cred ca ar trebui scrisa o carte si despre cum sa intelegi barbatii...
Eu pot spune ca il inteleg, deoarece si eu am trecut printr-o situatie asemanatoare, care s-a derminat cu o despartire!
Daca vrei sa il recuceresti, acum e sansa. Fa ceva care l-ar face gelos. daca actiunile tale nu il vor face gelos, atunci l-ai pierdut.
Poti fi pentru inceput si tu indiferenta, si nu incepe cu discutii importante seara inainte de culcare, nu mai discutati acele lucruri pe care le-ati discutat aproape zilnic - pentru baieti e un lucru foarte enervant asta
Cred ca ar trebui sa te concentrezi pe sesiune, sa pui undeva toate aceste probleme, iar dupa aceea gasesti un raspuns.
Stiu ca nu e un raspuns chiar pe placul fetelor, dar sper sa iti fie de folos.
Multumesc pentru raspuns. Am sa incerc sa ma concentrez pe sesiune, si sa fiu si eu mai indiferenta. Daca voi discuta cu el lucruri obisnuite, si nu foarte importante, crezi ca va fi mai ok?
Da, va fi oks. Incearca sa discuti exact lucruri obisnuite, despre sesiune, sa ii propui sa iesiti in oras, sa fii spontana, sa il atragi in vreun fel.
De ce te incapatanezi sa caut raspunsuri la care deja sti un anumit raspuns? e cele mai multe ori, noi oamenii cunoastem raspunsurile intrebarilor, dar subconstient le refuzam si incarecam sa cautam raspunsul care ne place, nu cel real... Incearca sa te detasezi, da-ti examenele, trece-le si apoi analizeaza dintr-o alta perspectiva... Largeste-ti putin orizontul. Numai bine
Ce sa faci? Simplu...iti faci viata.Iesi cu prietenele (daca nu ai, sigur ai colege la facultate... ceva), te duci la sala, te duci la un salon ceva. Da-i de inteles ca nu e musai sa faca parte din viata ta.
Daca te iubeste, se va sesiza si va face ceva sa nu te piarda.
Daca nu, va baga asta ca motiv de despartire.
NU mai discuta cu el despre asta ca nu vei ajunge nicaieri si te vei simti tot tu ca ultimul om.
De cele mai multe ori, ar trebui sa te asculti pe tine.
Simti deja ca s-a racit treaba.
Schimba-l. Cauta altul si ia-o de la capat.
Nu lasa pe nimeni sa fie mai important decat propria.ti persoana. Cand pleci sau pleaca, cu cine ramai? Invata sa te respecti si apoi impunele si celorlalti respect. Daca cineva nu agreeaza prezenta ta, gandurile si tririle tale, starea ta de spirit dintr.un anume moment, tu facand toate lucrurile astea pentru acea persoana, da dovada de lipsa de respect, drept dovada nu merita atentia si prezenta ta. Stiu ce zis pentru ca si eu am trait astfel de experiente... exact aceleasi lucruri le.am simtit si eu. Daca doresti si doar daca doresti sa vb mai pe larg, clicksnap66@yahoo.com. Numai bine
Arata-i si tu indiferenta, fii mai rece, o s-a vezi reactia lui daca nu se schimba ii clar. posibil sa i-a sfarsit relatia voastra..Mult noroc!
Bunaa...asa se comporta si iubita mea...si am renuntat la relatie...o relatie de 3 ani..nu am putut sa o schimb..se credea ff importanta...parerea mea numai conta..etc etc...ff multi nervi imi facea..na fost sa fie
...intr-o relatie nu exista intelegere comunikare..nimik nu e...parerea mea
liliana77any întreabă: