Lasa-l asa! Daca se enerveaza pe tine fara motiv si nu spune care e problema, lasa-l! Fii rece, distanta si vezi cum decurg lucrurile. Probabil are probleme familiare, sau cu prietenii, ori poate l-a deranjat ceva in relatia voastra. Comunicarea e importanta si pacat ca multi nu tin cont de asta si se inchid.
Asteapta! Timpul le rezolva pe toate.Important e ca, atunci cand se comporta urat cu tine si nu i-ai dat niciun motiv, sa nu ii permiti. Fii autoritara.
A intervenit plictiseala, baiatul a obtinut tot ce si-a dorit de la tine. Acum va cauta o alta aventura, o alta experienta.
Buna, sfatu meu este sa incerci sa discuti cu el cu calm si sa il faci sa iti spuna care este problema de fapt. Apoi doar voi veti fi in masura sa decideti ce veti face
Eu cred ca el,a fost primul tau iubit,care te-a dezvirginat,si din cauza asta incepe sa se poarte asa,daca e asta,o sa va despartiti,el o sa vrea sa "guste" alta fata. Daca nu e primul, s-ar putea sa fie din cauza ca, are impresia ca il inseli, sau el pe tine, si din cauza asta se comporta asa.Revino cu mai multe detalii, si o sa-ti spun.
Se simte prea "sus" fara sa-si dea seama cat de jos coboara. Cu o fata te porti ca si cu o floare. Daca ii tai radacinile moare. Daca o ingrijesti creste si iti da miros frumos in jurul ei si iti ofera o imagine frumoasa. Orice baiat care nu intelege ca trebuie sa te porti ca un barbat nu ca un badaran jegos nu ar trebui sa aiba iubita. Daca tu tii mult la el mai asteapta o saptamana sau doua si vezi daca se schimba. Se poate sa fii fost beat. Daca tot face asa n-ai decat varianta sa-l parasesti altfel se poate sa te saneasca. Succes!
KatiMe27 întreabă: