| onetwothree a întrebat:

dau funda. Sunt cu iubitul meu de un an si 3 luni. Alataieri seara am facut sex ultima data iar de atunci el se poarta foarte urat cu mine. E distant, nervos, impulsiv, autoritar, striga la mine. uita sa imi scrie. Daca ii spun ce ma deranjeaza se enerveaza si se poarta foarta autoritar. Nu inteleg de ce. Pana atunci a fost totul perfect intre noi. Si nu e prima data cand avem relatii sexuale impreuna. Daca aveti vreun sfat sau vreo idee de ce reactioneaza asa va rog sa imi spuneti. Va multumesc! O zi frumoasa.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa-l asa! Daca se enerveaza pe tine fara motiv si nu spune care e problema, lasa-l! Fii rece, distanta si vezi cum decurg lucrurile. Probabil are probleme familiare, sau cu prietenii, ori poate l-a deranjat ceva in relatia voastra. Comunicarea e importanta si pacat ca multi nu tin cont de asta si se inchid.
Asteapta! Timpul le rezolva pe toate.Important e ca, atunci cand se comporta urat cu tine si nu i-ai dat niciun motiv, sa nu ii permiti. Fii autoritara.

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Trebuie sa discutati cu calm. Ceva nu i-a placut la ultima partida de sex.

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

S-a plictisit de tine si vrea sa va despartiti.

| ale23 a răspuns:

A dat cumva bacul sesiunea asta? Pote din acest motiv e asa tensionat,

| neutrino a răspuns:

A intervenit plictiseala, baiatul a obtinut tot ce si-a dorit de la tine. Acum va cauta o alta aventura, o alta experienta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inainte erai deosebita si de dorit.acuma esti banala la fel ca celelante.asa crede el.si cauta alta.adica tu esti inca una trecuta in carnetal.

| varcolaccc a răspuns:

Te disconsidera...

| adrew a răspuns:

Si-a pierdut interesul in tine, vrea sa te paraseasca

| diavolitadulce a răspuns:

Buna, sfatu meu este sa incerci sa discuti cu el cu calm si sa il faci sa iti spuna care este problema de fapt. Apoi doar voi veti fi in masura sa decideti ce veti face

| 26Geo a răspuns:

Eu cred ca el,a fost primul tau iubit,care te-a dezvirginat,si din cauza asta incepe sa se poarte asa,daca e asta,o sa va despartiti,el o sa vrea sa "guste" alta fata. Daca nu e primul, s-ar putea sa fie din cauza ca, are impresia ca il inseli, sau el pe tine, si din cauza asta se comporta asa.Revino cu mai multe detalii, si o sa-ti spun.

| 69AnonimuS69 a răspuns:

Se simte prea "sus" fara sa-si dea seama cat de jos coboara. Cu o fata te porti ca si cu o floare. Daca ii tai radacinile moare. Daca o ingrijesti creste si iti da miros frumos in jurul ei si iti ofera o imagine frumoasa. Orice baiat care nu intelege ca trebuie sa te porti ca un barbat nu ca un badaran jegos nu ar trebui sa aiba iubita. Daca tu tii mult la el mai asteapta o saptamana sau doua si vezi daca se schimba. Se poate sa fii fost beat. Daca tot face asa n-ai decat varianta sa-l parasesti altfel se poate sa te saneasca. Succes!

| illuminati122 a răspuns:

S-a plictisit de tine...