| BoBoLiNo92 a întrebat:

fundita big grin Am si eu o problema... M`am despartit ieri definitiv de iubita mea. Am avut impreuna 2 ani. Si vreau sa stiu si eu o modalitate de a o uita cat mai repede. Deja nu mai imi pasa de ea. Pt mine este un nimeni. Maine trebuie sa ma intalnesc cu o fata dupa ore. Dar ceva ma retine. sigh nu stiu ce. nu stiu ce sa fac! Fata aia vroia de mult timp sa fie impreuna cu mine dar eu mereu am refuzat`o. Azi am vorbit cu ea si am cazut la intelegere sa ne intalnim maine dupa ore la un suc. Vreau sa o uit pe fosta si sa fiu ff nepasator. Mentionez ca am iubit`o enorm de mult. Probabil din cauza asta sa am acea retinere? Oricum maine imi voi lua inima in dinti si ii voi spune fetei daca vrea sa fim impreuna :X

9 răspunsuri:
| doar.pt.voi. a răspuns:

Nu face greseala asta, sa-i spui!

Inca tii la fostawinking
Nu poti sa fi nepasator cu ea, asa zici acum, poate esti nervos, suparat, dar sigur ca o mai iubestiwinking

| alexaaa a răspuns:

Buna! dupa 2 ani impreuna, nu poti fi nepasator(e ceva normal sa mai ramana acolo ceva). pentru a o uita, nu trebuie sa te intalnesti cu prima fata care o gasesti in drum(mai ales daca nu prea esti convins). gandeste-te un pic mai bine daca chiar vrei sa te duci la intalnirea cu fata aia. daca nu, incearca sa "privesti inainte", sa iesi cu prieteni(Poate vei cunoaste pe cineva care sa te intereseze), ocupa-te de lucrurile de care nu ai avut timp. dar nu te inchide.vei vedea ca vei cunoaste pe cineva, doar nu se sfarseste lumea la o relatie(chiar daca ai iubito muult). in fond, fete pe lumea asta sunt multe. e chestie doar de timpwinking

| erik a răspuns:

Faptul ca nu-ti mai pasa ea, dar in acelasi timp ai retineri, nu este tocmai partea cea mai importanta. Cert este ca dupa felul in care pui problema, nu esti pregatit pentru o noua relatie.Mai degraba, esti intr-o perioada de schimbari launtrice, care iti produc tot felul de sentimente confuze, pana cand te vei vindeca de relatia anterioara.

| Mrlove a răspuns:

Pai este foarte normal ce simti, cu timpul o vei uita si nu te vei gandi la ea este timpul sa mergi mai departe, a fost frumos, dar a trecut, treci peste esti barbat doar succes sper sa reusesti

| Bittersweet_8364 a răspuns:

Si asta vroia sa fie cu tine stiind ca tu ai prietena? Cat urasc eu persoanele de genu.Parerea mea e ca tu ink mai tii la fosta prietena si asta te retine.Nu stiu motivul pentru care v-ati despartit dar e pacat sa arunci la cosul de gunoi o relatie de 2 ani de zile. Poate ati putea incerca sa va rezolvati problemele impreuna. Ce va legat la inceput ar trebui sa va lege si acum.Nu stiu eu una asa gandesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te miine la intilnire cu acea fata, incercarea vina nu are

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai cum sa o uiti asa repede va trebui sa treaca ceva vreme bafta

| bebitsa_3237 a răspuns:

Retinere ai pentru ca uh ai iubito si poate inca mai simti ceva pentru ea iar de uitat nu va fi asa usor. pentru ca doi ani inseama ceva momente frumoase petrecute impreuna. si etc big hug succes :*:*:*

| edygr a răspuns:

Nu conteaza ce ai sa faci maine daca ati fost impreuna 2 ani si zici ca ai iubito enorm nu ai sa poti sa o uiti orice ai face
nu stiu din ce cauza v-ati despartit si daca vrei sa mergi mai departe sa te intalnesti cu altcineva ok treaba ta dar nu te astepta sa o uiti asa dintr-o data pentru ca orice ai face ea o sa aiba un loc in inima ta
o sa-ti fie mai greu la inceput mai ales daca ai s-o vezi cu altcineva dar cu timpul ai sa te obisnuiesti si poate ai sa te indragostesti de altcineva
esti tanar te descurci tuwinking