asta te ia de fraier, a văzut că ești moale că te lași la dispoziția ei și să facă ce vrea din tine și exact asta face. ori o pui la punct ori o lași. Deși sincer o femeie care te tratează în halu asta ar trebui aruncată în șuturi
A simtit ca o iubesti prea mult si din aceasta cauza face asa cu tine. In ceeace priveste faptul ca nu este multumita de tine cum o satisfaci in timpul actului sexual, incearca sa fii mai activ si nu o lasa pana nu iti zice ea ca este multumita de prestatia ta. Daca nici asa nu se potoleste, spune-i ca te desparti de ea si vezi cum reactioneaza. In cazul in care este indiferenta fata de decizia de despartire, atunci las-o si gaseste-ti o fata care sa fie pe placul tau si tu sa fii pe placul ei.
Frate a ajuns mult prea departe, inca putin si va sterge cu tine pe jos! Vede ca-si permite orice iar tu nu faci mare zarva din asta... Parerea mea e trebuie sa risti si sa zici ca te desparti de ea, ca nu mai suporti felul in care se comporta. Ia frumos telefonul inapoi si spune-i ca-ti ajunge, ca tu ai crezut-o altfel dar acum ca ai cunoscut-o nu mai vrei sa fii cu ea. Da, e un risc mare si s-ar putea chiar s-o pierzi dar eu cred ca dupa 1-2 saptamani va plange in fata ta si-ti va cersi iertarea si sa va impacati! Iar daca va veti impaca un timp nu va mai face asa dar mai tarziu iar va incerca, daca o vei lasa sa faca la fel atunci nu se va mai schimba niciodata! Deci inca din seara asta desparte-te de ea, stiu ca e greu, e inimaginabil acea durere, dar fi stapan pe tine altfel vei suferi o viata intreaga! Gandeste-te ca fete mai sunt o gramada, unele chiar mai frumoase ca ea, nu ai nimic de pierdut, esti tanar si de treaba, te vor observa si altele!
Alta solutie nu exista? Sincer nu vreau sa ma despart de ea.
NU! Nu exista si pana la urma te va parasi ea ca se va plictisi de tine! deci ori faci ce trebuie si suferi putin, ori ramai asa si vei suferi oricum mult mai mult!
Ce dracu vedeti la fetele astea toxice din zodia scorpion?
Parca v-a luat Dumnezeu mintile, va lasati manipulati de ultimele gunoaie care sunt tot mai puternice in relatie pentru ca voi sunteti carpele lor.
Am cunoscut si eu multe de genul, tu in loc sa zici multam tu tii de ea ca de aur, iti meriti soarta si vei fii inselat cat de curand ca prostia se plateste!
Cum sa ii ia telefonul daca i l-a luat cadou?
Hai sa nu fim țărani!
O lasă si la revedere! Cand te desparți, nu mai stai sa iti inapoi si dunga de pe chiloti
Esti tratat precum un caine, dar sa stii ca meriti din moment ce esti prost.
Fi și tu mai indiferent cu ea poate asa o sa înțeleagă ce simți tu când face așa cu tine. Nu o mai răsfăța atât ca de-aia se comporta asa urât. Nu știe sa prețuiască ce are lângă ea...
Da. Cum sa fiu mai indiferent cu ea?
Nu trebuie neapărat sa te desparți de ea doar ca numai fa chiar tot ce vrea ea. Nu ii mai acorda atâta atenție dacă nu vrea sa îți mai răspundă la telefon sau mesaje nu mai insista. Poartă-te cum se poarta ea cu tine doar sa nu o lovești...
Esti un barbat in toata firea aproape si te uiti la o pustoaica isterica. Cauta pe una de varsta ta, cu capul pe umerii si i-ai inapoi telefonul ca dupa despartire plange.
O iubesc și nu vreau sa renunț la ea... Da vreau sa o facă sa înțeleagă ca se supăra prea ușor uneori