| LaurentiuVoda12 a întrebat:

Salut, de 3 zile ma masturbez incontinuu in camera mea sub patura de vreo 3 ori pe zi, este prea excitant sa ma opresc si ma gandeam ca poate sa mi se intample ceva, ieri mama mea a intrat peste mine si am sarit in sus si ea acum are dubii pe mine ca si acum as fi facut ceva rau, as vrea sa stiu daca se poate intampla ceva daca ma masturbez incotinuu de cate 2-3 ori pe zi, multumesc frumos.

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

E ok.

10 răspunsuri:
| Anonim5695 a răspuns:

Ai prea mult timp liber, ma rog. Ca să-ți răspund super rapid și direct: dDa, masturbarea poate fi (și este de cele mai multe ori) responsabilă cu majoritatea problemelor de potență la bărbați.
De ce?
Pentru că, în timp ce o iei la palme, îți obișnuiești organismul, penisul și creierul să reacționeze într-un anume fel atunci când te exciți.
Dacă te masturbezi pe repede înainte ai toate șansele să suferi de ejaculare precoce. Dacă te masturbezi ca nebunul, pe lângă ejacularea precoce, o să te mai lovești și de penisul bleg în timpul penetrării. Dai și tu la ea și, ce să vezi, erecția moare. Și cam aia e tot. E ok sa te masturbezi, dar incearca sa nu mai exagerezi. Da i timp sa isi revina

| Mayhem666 a răspuns:

Data viitoare incearca la baie sau cand faci dus, sau seara cand dorm toti, ca sa nu intre nimeni peste tine. Eventual poti sa incui si usa.
Si da, de 3 ori pe zi e mult prea mult. O data la 2-3 zile ar fi mai ok.

| Mariaa005 a răspuns:

Ai cam exagerat, odata pe zi e ok, deja la 3 masturbări zilnice, pe viitor poți avea probleme de sănătate si sexuale

| Ciumpi35 a răspuns:

Oprește-te că masturbarea duce la orbire.

| ywar a răspuns:

Cati ani are mama ta? Daca e putin mai tanara atunci cred ca nu e atat de socata. S-ar putea sa-i faca asta tatalui tau in pat in mod curent si chiar si cu gura. asta e alta poveste.
Fa-ti un scop in aceasta viata.

| TitoJacksana a răspuns:

Mai bine o faci la 2-3 zile, e prea mult, mai bine o faci in baie, eu ma prefac ca fac treaba mare și o dau 20 de minute

| ExEqTeR a răspuns:

Cum sa te cheme **** laurentiu

| doctorandus a răspuns (pentru Anonim5695):

Hmm, ceea ce ne-ai spus aici despre masturbare e ca si cum ai predica unor crestini ca Isus Hristos e fiul zeului Poseidon cu poeta Sappho.

| Violleta2022 a răspuns:

Ai premiat un raspuns dat la misto, care iti va arata in timp cat rau iti poti face, daca asculti de asa ceva.
Odata la 2-3 zile este ok, nu de 3 ori pe zi ca ajungi dependent de laba si obsedat.

| Grozavu_Alex_1998 a răspuns:

Salut,n ai treaba, fac laba de 12 ani de minim 2 ori pe zi! Succes si tot mai multe labi