| NostradamusCaO a întrebat:

De aproape 1 an imi place de o colega, insa in ultima săptămână sunt cam topit după ea.Pur si simplu nu-mi pot lua privirea de la ea.Ochii ei sunt minunați happy. Acum regret niște momente în care am procedat ca un ciudat.La un moment dat colegul meu de bancă a chiulit de la ultima ora in care puteam face ce vrem.Mă plimbam prin clasă și mă uitam cum joaca altii / jucam pe telefon.Ea s-a așezat în locul colegului.Eu mă plimbăm nedumerit, ca de ce să mă așez eu pe scaun? sad A stat acolo până m-am așezat. Apoi începe să mă întrebe spontan ce fac, ce am învățat etc..Eu ca dobitocul, vorbesc ce vorbesc si imi scot matematica sa imi fac tema pe a doua zi. Bineînțeles ca in scurt timp a plecat... Recent, am fost intr-o excursie.Stăteam cu alți 2 fraieri ca mine în cameră.Și a venit cu încă una și ne-au udat cu apa. După ne-au zis să facem o farsa cuiva ca suntem mai dezghețați.Precum bănuiți, nu am făcut nimic.In petrecerea excursiei, când trebuie sa dansăm cu fetele, se uita insistent la mine ca si cum ar fi vrut să o invit.Mi-am luat inimă in dinti si când voiam să mă duc la ea, a aparut una care m-a invitat le mine sad si ea l-a luat pe grasul de langa ea.În clasă nu comunicăm aproape de loc (probabil ca din cauza colegilor), dar in alte circumstanțe parcă e altceva.Acum vreau să vorbim, să ne cunoaștem, doar ca nu am curaj, nu am niciun subiect de discuție comun (calculatoare,fotbal,istorie,științe,extratereștrii[c hestii de fraieri sau neinteresante pentru fete] + nu stiu nimic despre muzică, dans sau modă).
Cum pot află dacă mă place, cum pot să vorbesc cu ea?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Pur si simplu o intrebi in mod direct daca nu ar dori sa iesiti in 2 sa va dati/plimbati cu bicicletele sau rolele, sau daca nu are asa ceva atunci pur si simplu la plimbare, asa aiurea pe strada sau pe aleile unui parc. Nimic complicat. Doar un minim de curaj. Succes.

3 răspunsuri:
| Maios a răspuns:

Incearca sa te imprietenesti cu ea stand mai mult pe langa fata dorita, bag-o mai mult in seama si asa poti agata orice fata. Daca nu foloseste "Praful de coarne de radasca" le pui in bautura la fete si gata in seara aceea ai ce face. Daca vrei sa afli mai mult despre acest praf miraculos cauta pe internet. Fuctioneaza 100%.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate daca si ea te place se va lega ceva intre voi. Oricum daca nu te place sunt destule fete care sunt interesate de istorie, calculatoare si care seamana cu tine, totul este sa le cauti.

| Atlas33 a răspuns:

Te place si ea fii linistit, doar ca nu trebuie sa intarzii prea mult, se va gasi tot timpul cineva sa-ti i-a locul.ea doar asteapta ca tu sa preiei initiativa, imagineaza-ti ca te-a abordat deja de cateva ori si ai dat cu mucii in fasole..intreab-o daca nu care cumva are acasa o carte de dragoste dar nu de un sentimentalism ieftin, atrage-i in felul asta atentia ca esti interesat de iubire..vei vedea ca treptat te vei apropia de sufletul ei,dar apropie-te o data, ce mai stai? stramba-te, stranuta, impiedica-te, recita.fa ceva numai nu sta cu mainile in san