Nu-ti fie teama 2 luni este putin)) ce pot sa-ti recomand... spune- i ce simnti si tot ce simntii cum mi-ai spus ni noua ca zbori cind stai cu ea si totate cele nu-ti fie teama totul va fi bine succes foarte foarte mult
Eu zic sa mai astepti. Te mai plimbi pe undeva cu ea, ii faci cadouri, mergeti la restaurant, mergeti intr-un parc noaptea, o aperi, o ajuti la diferite probleme deale` ei... Pana vezi ca si ea te place. Apoi invit-o intr-un loc mai retras si spune-i ce simti. Si vezi daca si ea simte la fel.
Eu,ca fata nu suport intrebarile gen "Vrei sa fii cu mine?".Invit-o in oras,la un suc sau la film. Apropiete de ea ca mai mult decat prieteni si spre sfarsitul intalnirii daca totul a mers bine intreab-o daca vrea sa aveti o relatie. Apropo, sunteti prieteni? Ea e fericita cand e cu tine sau isi da ochii peste cap si e evident satula de tine? Atunci o enervezi.Ei, sper ca te-am ajutat.
Pai ai deocamdata protejeazo fai cadouri fi bun cu ea si fauo sa te placa sa te iubeasca si cand vei vedea ca ea chiar te place poti s-o intrebi si te asigur100% ca iti va spune da!
fundita?
KatiMe27 întreabă: