anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De aprox o luna, iubitul meu nu este in tara. Cind era acasa, eram din punct de vedere sexual stabili, insa mereu aveam fantezii cu barbati pe care nici nu le vedeam chipul. In tot timpul asta cit el nu este liga mine, am fantezii doar cu el si nu ma pot gindi la nimic altceva. A mai patit cineva asa? De ce atunci imaginatia mea zbura la cineva pe care nici nu-l cunosteam si acum nu-mi pot lua gindul de la el si ard de nerabdare sa se intoarca si sa avem o noapte de neuitat (imi calculez deja fiecare miscare laughing )

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Iti este extrem de dor de el. De toate atingerile, mangaierile si noptile petrecute alaturi de el. Acest lucru, face ca subconstientul tau sa-ti sugereze intr-un oarecare mod ca tu-l vrei aproape. Este normal sa te gandesti la el non-stop daca iti este dor de el si-l vrei langa tine happy.
O zi buna!

4 răspunsuri:
| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Simplu...Esti obsedata de sex.Esti ca o locomotiva cu aburi:abia astepti sa-ti eliberezi presiunea big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Era o vorba din strabuni: cine da o data de p... nu se mai satura laughing
Asa si tu acum... o cauti cu lumanarea.
Iar cand o aveai, normal ca te saturasei de ea, nimeni nu apreciaza aceiasi ciorbita zilnica, reincalzita. Alta devine treaba insa cand "ti-e foame"winking

| Pitzipoanca a răspuns:

Fanteziile sunt perfect normale. Dar tocmai de asta se numesc fantezii. Nu se fac in real life. Sper ca te referi la sex cu iubitul tau in "noaptea de neuitat".
Precum am spus, stai chill, fanteziile sunt normale.

| OKMaui a răspuns:

Este ceva normal, nimeni nu are mintea curata 100%. Atata timp cat doar cu el te regulezi, nu e nici-o problema.