Incearca sa vorbesti cu ea mai des. Si eventual dupa ce vorbiti mai multe si dispare teama de necunoscut si va cunoasteti un pic mai bine ii poti propune sa iesiti la o plimbare.
Mama... frate uite idul meu de mess. messi_clau si apropo mah si eu eram timid prima oara cand imi amintesc ma buseste rasu eu m-am despartit acum 3 zile de iubita mea cu care am fost 5 luni problema au fost parintii ei uh ai noroc cu parintii ei daca sunteti prieteni avanseasa sa fiti iubiti dupa aia... pupici, saruturi, imbratisari nu ti se vor mai parea o problema eu m-am pupat cu ea pe buze in fata mamei am iubit-o dar a avut parinti ai dracu de rai uh ai noroc bazeazate p asta si vei vedea ca o sa aveti o relatie de neuitat bafta baga idul meu
Pai tu esti un baiat timid, gandeste-te la un dialog cu ea si incearca sa nu te pierzi cand vorbesti cu ea. mai vorbeste pe messenger ca acolo nu cred ca iti e asa de rusine. intreab-o ce ii place. cheamo undeva. unde sa fiti numai voi 2. bate apropouri si daca iti va raspunde inseamna ca sentimentele sunt reciproce. daca nu. incearca sa o cuceresti.
Tu de fapt esti indragostit de ea si eu zic sa iti faci curaj si sa vorbesti cu ea astefle incat sa deveniti foarte buni prieteni apoi ii dia de inteles ca o iubesti.succes!