| Steam321 a întrebat:

Salut,de câteva luni bune mă masturbez zilnic,înainte nu o făceam așa des dar în fine, ce vreau eu sa știu, dacă îmi afectează sănătatea intr-un fel? poate dacă exista și pentru mine sexul numai aveam aceasta problema zilnica dar hei viața este frumoasă (frumoasă pe dracu)

25 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Las-o mai moale, cam o data la 4 zile si cauta-ti o partenera cu care sa faci normal, altfel sa nu te miri peste o vreme, niste ani, ca ai probleme.

Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns:

Nu o să ai nicio problemă atât timp cât vei privi asta ca pe un lucru normal.
Dacă te lași influențat de „ce se spune", e posibil ca psihicul tău să lucreze și să îți creezi singur oarece probleme (inhibiții etc.).

| Emilian65 a răspuns:

Cu siguranta ca iti va afecta sanatatea, in viitor.

| untu a răspuns:

Da,cu siguranta afecteaza sanatatea, pentru ca irosesti atata energie si puterea din organism slabindu-l!

| kandaraki a răspuns:

Da, vei deveni impotent si vei ejecula repede cand vei face sex, fetei nu ii va placea si te va parasi

| Betty12345678 a răspuns:

Nu te afecteaza fizic, doar mintal, dar o data de doua ori pe zi nu e chiar asa grav.Chiar daca faceai sex tot te-a fi masturbat, e cam acelasi lucru, doar ca atunci cand faci sex ai mai mult de lucru.

| Eduard196 a răspuns:

Nu o sa iti spun decat atat! Cauta pe google Masturbarea-un act sinucigas. Sa vezi acolo ce inseamna de fapt asta!

| doctorandus a răspuns (pentru Eduard196):

"Am citit-o. Virgiliu Gheorghe nu e om de știință, iar cartea este o adunare de obsesii și manifestări paranoice lipsite de orice suport. Presupun că acum glumești, nu? Nu poți, în mod serios, într-o discuție serioasă, să-mi recomanzi așa ceva. Cartea ar fi revoltătoare dacă nu ar fi hilară. Și acum vorbind serios, spune-mi o carte adevărată, nu îți mai bate joc." Brigaela.

| Bogdi_Condrea_1979 a răspuns:

Nu te afecteazăcu nimic dar caută o fată pentru descărcarea tensiunii sexuale