| dieternic a întrebat:

De cateva luni imi place de o fata de varsta mea (13 ani). i-am spus ca o plac dar mi-a raspuns ca nu ma place. dupa o luna i-am zis ca mi-o trecut dar tot era distanta. de atunci am observat ca s-ar putea sa nu fiu singurul care este indragostit de ea. ea inca crede ca nu imi place de ea. Cum sa fac sa o cuceresc fara ca ea sa nu isi dea seama ca inca o plac?

Răspuns Câştigător
| lauraaaaaaaa33 a răspuns:

Fi dragut cu ea,si fa.i complimente discrete, adica spune.i ca are ochii frumosi de exemplu, cand se uita la o lumina(soare sau lumina aia de ploaie, schimba culoarea ochiilor daca ai genul ala de ochi) spune.i "mama ce frumos ti se vad ochii!" aidca sa nu fi foarte direct la complimente, 1, si 2:vorbeste cu ea ori de cate ori ai ocazia,dar ai MARE grija sa nu fi foarte insistent ca asa o vei si enerva ca nu te mai dezlipesti de ea(si fiind fata,draguta cred,nu.ti va spune in fata sa o lasi in pace,va tacea si va suporta,si la un moment dat nu va mai suporta si va rabufni,iar tu te vei supata) si e foarte probabil sa isi dea seama ca o placi,si ori de cate ori are o problema,a luat o nota mica sau cv de genu,dupa si spune.i ca nu e capat de lume,si dupa schimba subiectul in asa fel incat sa nu se mai gandeasca la asta, dar daca vezi ca nu vrea sa vorbeasca cu tine, spune.i doar ca nu e nimic grav, sau ca pana la urma se va termina, si pleaca..adica mai intai incearca sa ii fi un foarte bun prieten(primul pas sa o cuceresti) si dupa cand mai e o zi imp gen ziua ei sau 1 martie/14 feb,sau cand te.a ajutat cu cv,da.i niste flori, dar nu trandafiri sau cv de genu, niste ghiocei sau niste flori culese de tine, dar frumoase, si spune.i ca i le.ai dat pentru ca te.a ajutat la nu stiu ce, dar nu i le da fara nici.un motiv pentru ca o va pune pe ganduri, si dupa toate astea vei ajunge sa te descurci singur mI departewinking succes happy

| dieternic explică (pentru lauraaaaaaaa33):

Nu eu sunt cel insistent la persoana ei. mai ii inca unul

6 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Nu poti intelege ca nu se poate cuceri o fata care te ignora/detesta deoarece pentru ea nu exista persoana ta.Ea este indragostita de altcineva asa ca in toata viata ta nu vei reusi sa-i schimbi hotararea.

| neutrino a răspuns:

Nu ai cum.

| Korb a răspuns:

Daca nu te place acum, daca ii place de altcineva, imi pare rau sa ti-o spun eu dar sansele tale sunt minime si nu esti cam mic pentru prostii de genu? primul fior al dragostei, te inteleg, dar e cam devreme...sa "cuceresti"sper ca primesc funda...deoarece consider raspunsul meu cel mai sincer, dar asta hotarasti tu.

| dieternic explică (pentru Korb):

1 nu sunt cam mic 2 o mai avut iubit

| HappyFaceXoX a răspuns:

In primul rand nu trebuia sa-i spui ca ti-a trecut.Ti-ai facut-o cu mana ta... imi pare rau.