| Alecsx25 a întrebat:

De câteva seri am ieșit cu un amic și câteva colege de-ale lui. Una dintre ele de fiecare dată când mă vede prin liceu îmi spune "bună" cu zâmbetul pe buze. Ideea este că e drăguță, îmi place. Mă întreb dacă ăsta este comportamentul ei sau așa îmi zâmbește mie. O părere?

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Pur si simplu nu exista nici un motiv plauzibil care sa te impiedice sa o intrebi daca are un prieten sau iubit. Pintr-o asemenea abordare ai afla exact ceea ce te intereseaza de fapt daca este disponibila sau nu. In functie de raspunsul primit vei sti in ce mod sa actionezi in viitor si sa stii ca un fir de trandafir spune mai multe decat zeci si sute de cuvinte. Succes!

| Alecsx25 explică (pentru corbulalbrosu):

Mulțumesc pentru sfat.

| PersonajFictiv a răspuns:

Poate sa iti zambeasca din politete, nu neaparat ca inseamna ceva.
Iti dai seama din ce discuti cu ea daca te place sau nu.

| Samariteanul a răspuns:

Nu prea stiu, adica na, si mie multe imi spunea buna cu zambetul pe buze doar pentru ca ma credeau simpatic sau de treaba dar nu cred ca ma placeau.In cazul tau e posibil sa te placa sau daca zice-ti ca ati iesit la gramada poate esti amuzant pentru ea, poate ai facut vreo gluma la care ea a ras.Cine stie, poate te palce.Studiaz-o atent, poate ai noroc.

| Alecsx25 explică (pentru Samariteanul):

Asta zic și eu, ea e și puțin cam timidă...