| gabixon a întrebat:

Salut.
De cateva zile a venit o tipa noua la mine in clasa. E frumoasa... o plac!
In timpul orelor se uita mereu la mine, in pauze la fel...intoarce capul dupa mine, ne uitam unul la altul sa zic asa laughing; da semne ca i-ar placea de mine, desi are prieten cu 3-4 ani mai mare decat ea.
Intrebarea este...credeti ca ma place?

Răspuns Câştigător
| andromeda_1822 a răspuns:

O iubesti? Daca o iubesti...merita sa incerci orice.In cel mai rau caz, te refuza, dar nu cred ca o va face happy Succes!

7 răspunsuri:
| andromeda_1822 a răspuns:

Buna intrebarea. Cred ca raspunsul il stii deja, dar vrei sa iti confirme cineva. Clar ca te place, ba mai mult, cred ca vrea ca tu sa vezi asta. Te asteapta, n-o rata! PS. Ce clasa sunteti?

| Aylee a răspuns:

Nu mai Romeo, se uita la tine ca sa te omoare.
Logic ca exista o oarecare simpatie pentru tine.
De ce nu vorbesti cu ea? Sigur ai sanse. Numai bine :-D

| Lysm a răspuns:

Are prieten cu 3-4 ani mai mare si este cu el de cat timp? Daca e cu el deputin timp, desi e mai mare si crezi ca arata ca ar fi interesata de tine, poate chiar te place si e cu respectivul doar ca sa para mai interesanta sau doar pentru ca ii lipsea un iubitlaughing Incearca sa vorbesti cu ea daca tot sunteti colegi.Sa nu crezi ca daca el este mai mare cu 3 4 ani asta inseamna ca deja se casatoresc, asta e ceva rlativ.bafta

| madalinapopescu a răspuns:

Nu stiu cred ca s-ar putea sa te placa daca nu ma insel cumva...Desi cred ca este cam ciudat pentru ca totusi ea are prieten asa cum ai zis tu.Dar s-ar putea sa ai o sansa sau mai multe ca ea sa te placa... funda?

| Bulinaaaaa a răspuns:

Sigur te place. inceraca sa vorbesti cu ea... La telefon, pe mess. sigur nu e nikk raw in asta. incearca sa va cunoasteti mai bine si totul va fi okwinking
bafta

| mgtow a răspuns:

Daca i-ar placea de tine atunci se stie ca ea e o usuratica pentru ca o fata normala nu ar proceda cu smecherii catre alti baieti.

| vatraiul a răspuns:

Treci la treaba, treci pe langa primul cos de gunoi arunci timiditatea si incearca sa nu fi vulgar, in rest toate vor merge de la sine.Nu ai ce pierde. Bafta.