| ovidiu987 a întrebat:

Salut.De cateva zile dupa ce m-am ras mi-au aparut niste bubite ca niste cosuri in zona pubiana.Cred ca m-am iritat. Puteti sa-mi spuneti si mie ce sa iau sa imi treaca si in viitor sa nu mai imi apara? Multumesc frumos.

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Lasa-le in pace, nu le sparge sau zgarma. Spala-te cu apa calduta (nu fierbinte) si sapun si apoi da-te cu Lady SpeedStick cu aloe (numai pe piele, fiindca acolo cred ca ti-au iesit). asa am patit si eu la inceput. Ideea este ca atunci cand te razi sa te dai bine cu spuma de ras din abundenta, sa masezi bine zona cu spuma de ras, asa incat sa faca spuma multa si sa patrunda in firele de par, sa te razi numai cu lame Gillette si numai in stare buna, cu apa calda, iar imediat dupa ras sa te dai cu deodorant stick cu aloe vera. Eu asa am facut si m-am iritat tot mai putin. Acum, nu ma mai irit deloc, mai ales daca e lama noua.

| deeea28 a răspuns:

Este cel mai normal sa te dai cu spirt dupa ce te razi. La inceput o sa te usture destul de rau, dar apoi te mai obisnuiesti, sufli si tu pana trece, asta e. Ca sa nu mai patesti asa, evita sa te razi cu aparatul altcuiva, nu te rade foarte des si mereu date cu spirt sau crema. Succes

| kllass a răspuns:

Dupa ce te razi, da-te cu after shave.Ca sa nu te mai iriti asa mult incearca cind te razi sa-ti dai cu apa mai rece, sa inchizi porii.Si poti incerca si o crema ...musetel,galbenele,etc.Incearca ca miscarile sa fie destul de line si prima data da de sus in jos dupa poti definitiva de jos in sus(miscarea lamei).

| alecs871 a răspuns:

Daca ai aftershave e mult mai bine, eu asa ceva folosesc, ustura 5 secunde maxim.
"sa nu folosesti lama si pe obraz" alllinna esti mortala rolling on the floor, crezi ca nu are 3 lei sa ia alta lama pentru fata oh go on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deocamdata da-te cu niste spirt si cam atat, ba si niste alifie de galbenele, sa nu folosesti lama si pe obraz ca in cazul unei ciuperci, o duci de colo colo.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alina.-tare faza cu spirtul. Vrei sa vezi cum orbiteaza in jurul pamantului de usturime? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alina, de ce nu i-ai sugerat niste acid sulfuric? Trecea definitiv! Ovidiu, ignora sfatul alinei si replica mea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti va creste pielita acolo unde te ai ciupit, pielea penisului e foarte sensibila, mi-am dat seama pe pielea penisului meu... happy eu m-am resemnat cu acele proeminente de piele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da dracu cu radacina de card