| catalinutzu95 a întrebat:

de cateva zile ma confrunt cu o problema,m-am indragostit ca fraieru si nu mai am pofta de mancare si nici nu pot sa mai dormsad,cand vorbesc cu persoaan respectiva totul este bine,cand iasa sau daca nu vorbesc o zi cu ea ma simt deprimat,pana acum nu am mai fost asa indragostit si nu stiu cum sa fac sa imi controlez sentimentelehappy, ce as putea sa fac?

Răspuns Câştigător
| iFakeFeelings a răspuns:

Încearcă să-i spui ceea ce simți. poate și ea simte la fel. E un lucru normal să fii foarte îndrăgostit, fiind prima persoană la care ții atât de mult.Trebuie să te liniștești și să-i spui despre ceea ce simți pentru ea.Îți poți controla și sentimentele, dar în acest caz mai bine le-ai dezvălui decât să le controlezi.

8 răspunsuri:
| einenebun23 a răspuns:

De ce ti in tine totul? Spune-i in fata ce simti pentru ea. Ce se poate intampla? Nimic. Invit-o in oras sa va cunoasteti mai bine iar cu timpul totul va veni de la sine.

| unknøwn a răspuns:

Asta nu-i îndrăgosteală.
E obsesie.
http://dexonline.ro/definitie/obsesie
Sau dependenţă.

| shadow72 a răspuns:

Fa ceva care sa te mai distraga..iesi cu baietii

| bilopart a răspuns:

Mai bine mai treci pe la scoala ca scrii ca un retard...

| AndutzaTa a răspuns:

Pai sa-i spui si ei asta si sa faci anumite lucruri sa vezi daca poate fi o relatie intre voi! Si nu mai fi asa "obsedat" de ea pentru ca nimanui nu-i place sa fie controlat!

| Alexandru0007 a răspuns:

Stai calm.fa alte chestii, nu te mai gandi atat la ea, sau intreab-o pe ea daca simte la fel si o sa te linistesti daca si ea are aceeasi problema

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Te a vrăjit aia, cine stie ce fată "bună" este.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Suna de parca ar fi facut cineva vraji pe tine.
Stai linistit, asa este cand esti in indragostit, totul e roz merge bine, insa cand constati totusi ca nu era de teapa ta si revii cu picioarele pe pamant vei spune ce prost/proasta am fost!
Cantareste bine lucrurile, vezi daca se merita totusi sa investesti sentimente!
Te pup!