Daca v-ati certat, nu fa pe gelosu.
Daca ai vedea in telefon ca ar conversa cu baiatul ala, crezi ca ti-ar fi mai bine sau ai putea sa o confingi sa renunte?
E rece cu tine? E fana a statusurilor puerile?
Poti sa-i spui lejer sa te caute cand se mai maturizeaza putin sau pur si simplu ignora tot.
Daca stai sa te "milogesti" de ea nu vei rezolva nimic!
Pai poate fix asta era problema.
Stateati prea mult impreuna si va sufocati unul pe altul. Daca deja sti ca vorbeste cu un alt baiat de ce te mai intrebi de ce e rece ca e evident. Poate s-a plictisit sau ia trecut dragostea fata de tine din cauza vorbitului prea mult, statului prea mult impreuna.
Ia o pauza si nu mai vorbiti de loc o perioada iar daca te iubeste si nu are nimic cu baiatul respectiv va lua legatura cu tine. Daca vezi ca nu ii pasa renunta ca dragoste cu forta nu se poate.
Te-ai gandit ca poate iti spune din obisnuinta sau ca sa nu te superi?
Orce om ce a stat cu un alt om o perioada de timp nu poate sa fie atat de crud incat sa zica "ba ma plictisesti sau ma sufoci si nu stiu daca mai simt acelasi lucu pentru tine". Degeaba spui tu mi-as dori sa mi se spuna in fata ca nu vrei asta crede-ma.
Trebuia sa iti pui un semn de intrebare cand iti spunea ca te iubeste dar ea vorbea cu altul si sa iti dai seama ca ceva nu se pupa.
Nu i-am spus sa se milogeasca de ea sau sa ii de-a dreptate.
Am zis sa o lase in pace daca vede ca deja ea este in discuti cu altcineva.De ce sa traga de ceva ce e clar ca nu mai merge? Ca ea sa il minta ca nu are nimic cu ala si dupa sa afle contariul, sau sa il lase cand ii e lumea mai draga?
Eu tin cu dreptate indiferent daca esti barbat sau femeie.
Singurele momente in care ma aprind si iau apararea femei e atunci cand unele persoane devin misogine si jignesc la general.Sunt om si stiu ca e rau sa fi intr-o situatie de genul indiferent daca esti barbat sau femeie.
Uneori trebuie sa luam viata asa cum ea. Uneori trebuie sa suferim ca sa putem cu adevarat sa fim fericiti.Frustrarea ne domina cu adevarat pe toti cateodata dar ratiunea trebuie sa invinga.In legatura cu ultima chestie pe care ai ziso... Nimeni nu scapa de episoade in care se comporta prosteste. Toti suntem prosti, dar mai prosti ca oamenii inteligenti, foarte rar!
Ai deranjat-o cu ceva. Daca te iubește va trece peste dacă nu... Nu rezolvi nimic cu atitudinea asta de implorari scuze etc. Cu cat faci asa mai mult cu atat scazi in ochii ei(ti-o spun din experienta) Cu cat te arati mai indiferent cu atat vei creste in ochii ei. E cam ca in clipul asta https://youtu.be/yNFXADfFHv8
Mai mentionez ca pe insta da like la poze gen nu lasa alt baiat sa ti faca femeia sa zambeasca...ca dupa zapada se schiba cauciucurile se schimba si iubitii....nush spuneti mi ma mai iubeste oare
Eu cred ca tu nu ai nici o vina. ea s-a indragostit de altcineva si punct. stiu ca e greu sa mergi mai departe dar asta e. nu poti tine pe cineva cu forta langa tine. prin gesturile pe care la face iti da de inteles ca nu vrea sa mai fie cu tine.
Sunt constient...dar o tot rog sa mi spuna in fata adevarul. de la inceput i am spus ca nu suport minciuna.nu inteleg dc nu vrea ea sa recunoasca.da vina pe mine ca eu poate vreau sa o indepartez.ma vede ca sufar dar i am explicat de n ori ca asa sufar si mai rau.e asa greu unei fete sa recunoasca ca nu mai iubeste o persoana? e mai usor sa se poarte asa cum nu s mai purtat niciodata? stie ca sufar dar i am spus ca sufar si mai mult cand e asa de rece...
Bananacantareata87 întreabă: